Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Жално за нив, а истовремено и одвратно е што куртони на форумов, сето ова кое gOJDO го има наведено, свесно го негираат и јадат трици секојдневно против нашата држава, против нашиот народ, против секој кој работи за доброто на оваа држава и против секој кој добро си ја познава својата историја и знае од кого потекнува и каде припаѓа, а поддржуваат секој кој работи против интересите на нашата држава. Слепи гомнари.
Штета за Аудито што не е V12 бензинче.Стварно штета Да се изнауживаш за парите
Крволочни песови станаа шефови,За сопствени ќефови отворија сефови.Сељаци и копуци соблекоа опинци,Ко лопови по олуци се качија на облаци.Мајмуни прости ми облекоа костими,Ставија кравати живеат од камати,Со мизерни плати не делкаат на рати.Пробушени куртони, увлакачи и полтрони,Издишани балони, втори ешалони, Буљаши и педери разграбаа тендери.Сака да команда распашана банда,Бедна и јадна за пари гладна.
Цитат: velkov на 18 Април 2013, 14:41:24 pm... stavete go mazjakot na poniska pozicija od zenkata primer iskopajte mala dupka i zatrupajte go kuceto!
... stavete go mazjakot na poniska pozicija od zenkata primer iskopajte mala dupka
Мене ме викаа ( док играв) La Ctash
Ваљда треба да те чува некој што го викаат зубац
Аlmost as gay as Charlie Sheen
Цитат: darko mk5 на 18 Април 2013, 15:16:31 pmЦитат: velkov на 18 Април 2013, 14:41:24 pm... stavete go mazjakot na poniska pozicija od zenkata primer iskopajte mala dupka i zatrupajte go kuceto!