Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
хахаха многу си диховит да не си јадел духови.... не сум дизел иначе би се напила
Цитат: velestrumf на 19 Јануари 2012, 19:41:58 pm@Jove: Eibach се чита „Ајбах“, не „Ајбакс“. Ме збуни Sorry my bed !
@Jove: Eibach се чита „Ајбах“, не „Ајбакс“. Ме збуни
Е сеа ме влечеш за тастатура... "My bad", не "my bed"... пошо второво е за твојот кревет, не за твојата грешка
Еве и јас да потврдам.. Денес ми стигнаа нарачките од dealextreme.com пратени беа на 16 март...
Хаха, back to the future 2
Цитат: Falanga на 17 Март 2012, 09:55:58 amТреба опција на форумов за лепење шамари lud e falanga
Треба опција на форумов за лепење шамари
Redovno ja igram koga cekam da mi ja isperat kolata ili koga sum po Number 2.
Цитат: SaleSk на 22 Март 2012, 08:49:04 amЦитат: aleksandarbt на 21 Март 2012, 22:49:59 pm Алергичен сум на женами -најдете нешто поладо да се излечамНема лек...Залудно ќе се мачиш во потрагата...Побрзо ке најдат лек за сида и рак, него за оваа болеС )Велештрумф, не ги читај ти овие , продолжи си со реновирање
Цитат: aleksandarbt на 21 Март 2012, 22:49:59 pm Алергичен сум на женами -најдете нешто поладо да се излечамНема лек...Залудно ќе се мачиш во потрагата...Побрзо ке најдат лек за сида и рак, него за оваа болеС )
Алергичен сум на женами -најдете нешто поладо да се излечам
Цело Скопје лупа најбољи фолии А преку зима и навечер гата низ прозор
Веле лепи плочки
Дукс, дигаш чалам на мене,излгеда ке сакаш да се акнам од земја... така ми изгледа... За кое некое време бе... пола година не лажеш, све ке дојдам ке покажам... све во КЕ