Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Па зеро, ми рече... еднаш на веро... ако направам 10 000 постови... не што беше, ке ме части или нешто... као нема шанси... ама ке видиме...
Цитат: RikiRulz на 22 Октомври 2011, 14:11:38 pmПа зеро, ми рече... еднаш на веро... ако направам 10 000 постови... не што беше, ке ме части или нешто... као нема шанси... ама ке видиме...Рики полека но сигурно се приближува кон 10 000 пост, Зеро спремај се за частење!!!
Треба нова титула "Бог" да се стави само за него, зошто легенда веќе ја помина
Цитат: MarceCvarce на 02 Декември 2011, 13:33:08 pmа за работна температура? Јас ептен ја лигавам колата дури не постигне раб. температура, посебно па дизел зимно време колку му требаНешто слично е со женските, ги лигавиш дур не постигнат работна температура...
а за работна температура? Јас ептен ја лигавам колата дури не постигне раб. температура, посебно па дизел зимно време колку му треба
ima posebna pricina da.vo predhodnite eksperimenti so alfa gtv 2.0 v6 turbo dojdov do zaklucok deka kolku poveke ja zgolemuvate silata na vozila so preden pogon tolku poloso vreme postignuvate na 402m ili da vi objasnam!!nevozmozno e na vozilo so preden pogon bez da se blokira diferencijalot sekako i superiorni gumi da se postigne rezultat pomal od 12.5 sec na 402m.a vo obraten slucaj ako go zavarite diferencijalot i stavite nekoj gumi koi sto ke ja prenesat silata na asfaltot voziloto nema da moze da upravuva normalno vo normalni uslovi.Alfa 75 ja izbrav zaradi toa sto ima poveke idealni tehnicki resenija i + prenosot e na zadnite trkala.ili da pojasnam motorot stoi napred a menuvacot vo zadniot del na voziloto soodnosot na tezina fabricki e skoro idealen megutoa pri vakov tuning dodadena e tezina vo predniot del od voziloto(dve turbini,dve grani,intercooler,cefki.)sekako i poradi faktot sto ova vozilo so motor od 3.0 V6 tezi samo 1200kg so seta fabricka oprema i ednostavno bese da se olesni,a vo automoto sportot tezinata e najvazna.
Цитат: MarceCvarce на 07 Декември 2011, 17:43:01 pmAj prase za dorucek a za rucek so davaat posle vakov dorucek :D:DМамут
Aj prase za dorucek a za rucek so davaat posle vakov dorucek :D:D
Цитат: Roci на 10 Декември 2011, 11:34:37 amHyundai e dzver od koliste Која е таа кола Хјундаи? Друже тебе сега да не те одмрзнале од пред 10 минути? хехехехе
Hyundai e dzver od koliste
Па ти си добар, мене ми се деси еднаш на семафори во 1-2 саат по полноќ, од колата пред мене искочија младоженец, невеста и кумови и фатија оро околу кола НА СРЕД СЕМАФОРИ! Гледам на ретровизор позади мене еден со ручни се врти, па отидов малку лево да не ме учука. Се отвори семафор, овие уште си играат, па земав ги заобиколив и си поминав.. да бев џандар имаше да го побаци детето таа ако беше зачната, ако не јас ќе и зачнев едно !!!
Цитат: Vlado на 06 Декември 2011, 22:39:58 pmЦитат: Sportex на 02 Декември 2011, 12:22:18 pmОва ми стоеше во канцеларија ама кога ме подновија со нова комјутерска опрема од Ресен, го однесов дома и стои у дневна.Се слуша на шо ќе се дофати, на телефон, на iPOD нa компјутер.Шо си барал од Ресен. Pа Јаболката од кај се Apple
Цитат: Sportex на 02 Декември 2011, 12:22:18 pmОва ми стоеше во канцеларија ама кога ме подновија со нова комјутерска опрема од Ресен, го однесов дома и стои у дневна.Се слуша на шо ќе се дофати, на телефон, на iPOD нa компјутер.Шо си барал од Ресен.
Ова ми стоеше во канцеларија ама кога ме подновија со нова комјутерска опрема од Ресен, го однесов дома и стои у дневна.Се слуша на шо ќе се дофати, на телефон, на iPOD нa компјутер.