Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 404806 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55153
  • Махер
Одг: Hyundai
« Одговори #435 на: 09 Декември 2011, 16:23:49 pm »
По волку дигање прашина и  плукање по Hyundai, можам да заклучам дека повеќето доста често помислувате на него. Има нешто тука. На сите ви се свиѓа по малце.
:) :)
Сите имаат по некое службено срање од оваа марка кое го пцујат еднаш неделно најмалку.

еј Дени шо напраи бе, колава гомно ајде не зезај има многу модели што ги пцујат така да констатацијава ти е за ријакл бин
Само мое мислење си давам. Исто како и ти што го правиш тоа.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #436 на: 09 Декември 2011, 19:34:41 pm »
Новата Елантра стигна у комшии на тест, воодушевен сум од дизајнот.

Cuore, дали ти тоа се спремаш да ја изневериш Алфа и отидеш кај комшии во Љунда? ;D

Не, Алфиста ко мене никад неможе да ја изневери Алфа, може само да ја потврди својата определба со уште една. Но доколку размислувам ко повеќето обични смртници Елантра изледа одлично а тоа е она што беше недостаток со изминатите модели. Сите го фалеа Хјундаи за невероватната поузданост но му фалеше дизајн, акцент со премногу едноставен а и30 со не баш складен дизајн. Кај Елантра тоа веќе не е случај, можеби понудата на мотори им е ограничена но аутото изгледа перфектно. За човек кој не му е битен брендот, традицијата и препознатливоста, ко повеќето, и сите карти ги улагаат на допунската опрема и доверливоста, Елантрата се наметнува како единствен избор.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #437 на: 09 Декември 2011, 20:17:12 pm »
За сите оние на кои не им е битна колата кога купуваат кола, Хјундаи е правиот избор.

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #438 на: 09 Декември 2011, 21:06:22 pm »
@ Zero - zaradi uspesite sto gi postignaa ovije kompanii kako Hyundai KIA idr stradaa iskusnite kompanii. Tie pocnaa so prosecen kvalitet i niska cena da konkuriraat na pazarot, lifetime pocnaa da gi kupuvaat, nekoi za licni a nekoi za sluzbeni potrebi. Iskusnite kompanii vidoa deka imaat pad na pazarot i pocnaa I tie da gi namaluvaat cenite, posle nekoe vreme vidoa deka ova vaka ne ide, pocnaa da kratat I da stedat na materiali. I sega golf6 tropala plastikata, kaj nekoja druga kola ne cinela elektronikata, ne vakva bila porano a sega ne cinelo, I sto drugi nezadovolstva. Golf 3 I Civic vo vremeto kostaa po 40.000 marki. Sega Ako sakas kola bez mana zemi si C-klasse, A4, 3ka ili Lexus I Uzivaj.

Zato gi MRAZAM OVIE WANNABE BRENDOVI.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #439 на: 09 Декември 2011, 21:08:01 pm »
@ Zero - zaradi uspesite sto gi postignaa ovije kompanii kako Hyundai KIA idr stradaa iskusnite kompanii. Tie pocnaa so prosecen kvalitet i niska cena da konkuriraat na pazarot, lifetime pocnaa da gi kupuvaat, nekoi za licni a nekoi za sluzbeni potrebi. Iskusnite kompanii vidoa deka imaat pad na pazarot i pocnaa I tie da gi namaluvaat cenite, posle nekoe vreme vidoa deka ova vaka ne ide, pocnaa da kratat I da stedat na materiali. I sega golf6 tropala plastikata, kaj nekoja druga kola ne cinela elektronikata, ne vakva bila porano a sega ne cinelo, I sto drugi nezadovolstva. Golf 3 I Civic vo vremeto kostaa po 40.000 marki. Sega Ako sakas kola bez mana zemi si C-klasse, A4, 3ka ili Lexus I Uzivaj.

Zato gi MRAZAM OVIE WANNABE BRENDOVI.

zaradi uspesite sto gi postignaa ovije kompanii kako Hyundai KIA idr stradaa iskusnite kompanii. Tie pocnaa so prosecen kvalitet i niska cena da konkuriraat na pazarot, lifetime pocnaa da gi kupuvaat, nekoi za licni a nekoi za sluzbeni potrebi. Iskusnite kompanii vidoa deka imaat pad na pazarot i pocnaa I tie da gi namaluvaat cenite, posle nekoe vreme vidoa deka ova vaka ne ide, pocnaa da kratat I da stedat na materiali. I sega Astra tropala plastikata, kaj nekoja druga kola ne cinela elektronikata, ne vakva bila porano a sega ne cinelo, I sto drugi nezadovolstva. Ksantia I Akord vo vremeto kostaa po 40.000 marki. Sega Ako sakas kola bez mana zemi si Golf, C-klasse, A4, 3ka ili Lexus I Uzivaj.

Затоа и јас ги мразам овие срање брендови.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330
« Одговори #440 на: 09 Декември 2011, 21:53:55 pm »
Lele kakvi gluposti iznatropavte za cenite ai ai ai. Da gi okrivuvas drugite zosto si moral da ja namalis cenata odnosno kvalitetot breee da znaete samo kako se formiraat tie crni odnosno cenite vo bilo koe proizvodstvo. A da ne treba da si recete zosto site tie golemi brendovi so nivnite stedenja ne gi pravat zaradi kia i mia nego za pogolem profit? Ili ne vi teknuva toa. Da kupis audi ili bmw ne e nikakva garancija za nisto. I ako se site tolku dobri nema sto da se plasat od "eftinite" brendovi

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34364
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #441 на: 09 Декември 2011, 22:00:58 pm »
Марче имаш право за тоа што го зборуваш освен за тоа дека ценовната политика е глупост. Не е глупост.
Намалувањето на цените е само инструмент за борба против конкуренцијата и одржување на пазарниот удел. Тоа што да речам премиум брендовите ги намалија цените се должи на тоа што некој друг им се доближува до квалитетот за пониска цена. Тоа е логична случка поради развојот на корејските авто индустрии.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #442 на: 09 Декември 2011, 23:54:14 pm »
Дека им се доближува во квалитет Хјундаи на премиум брендовите, е една од посмешните констатации на форумов од ослободувањето на Карклаб па навака.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14879
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #443 на: 10 Декември 2011, 00:00:52 am »
Малку ОТ али тое...се прашувам дали некој знае,колку чини еден Голф,Меган,Фокус,Цивик итн.итн излезен од фабрика,т.е колку ја чини фабриката едно возило ???
п.с Едно време имав читано за тоа колку чини Голф,али некако не ми беше добар текстот така да цената нема да ја изнесам :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #444 на: 10 Декември 2011, 00:03:38 am »
Малку ОТ али тое...се прашувам дали некој знае,колку чини еден Голф,Меган,Фокус,Цивик итн.итн излезен од фабрика,т.е колку ја чини фабриката едно возило ???
п.с Едно време имав читано за тоа колку чини Голф,али некако не ми беше добар текстот така да цената нема да ја изнесам :)
Чинат околу двојно повеќе од и30.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #445 на: 10 Декември 2011, 01:21:47 am »
Cenata na cinenje na golf e povisoka od taa na i30 poradi eden kup stavki ama daleku od toa deka e duplo. Da tvrdis deka poradi toa sto ima poeftini proizvodi ti si go namalil kvalitetot na tvojot proizvod so cel cenovno da im se pribliziz e najgolema glupost sto nekok voopsto moze da ja pomisli a kamo li da ja napravi.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34364
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #446 на: 10 Декември 2011, 10:30:39 am »
Дека им се доближува во квалитет Хјундаи на премиум брендовите, е една од посмешните констатации на форумов од ослободувањето на Карклаб па навака.
Јок јок јок јок. Не биди хејтер. Реков се ДОБЛИЖУВА не реков се изедначува. А тоа дека се доближува е подеднакво точно со тоа дека грците се грци а ние сме македонци.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #447 на: 10 Декември 2011, 10:34:31 am »
од премиум брендовите на врвот освен лексус друг не верувам дека некогаш бил

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер