Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
У право си е, луѓето што се вадат со таквите аргументи свесно се затупуваат. Како едно другарче, го гледам фрла низ прозор од кроасан опаковка и му викам "Зошто го фрли?" и неговиот одговор беше "Па сите фрлаат". Што сакаш понатаму..
Си го купив - не издржа срце јуначко (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)275мкд кошта
Не е за една употреба ова бе
Цитат: Falangasaurus на 20 Јуни 2014, 08:35:04 amЦитат: MartinAlfista на 20 Јуни 2014, 02:15:39 am„Ако не заќутиш ти плакав мамата.“Exactly Дали би се налутил ако ти каже некој дека личиш на Опел Адам?
Цитат: MartinAlfista на 20 Јуни 2014, 02:15:39 am„Ако не заќутиш ти плакав мамата.“Exactly
„Ако не заќутиш ти плакав мамата.“
G-Wagen е закон, устав и преамбула у секоја могуча варијанта.
Вметни го во правила на форумот
Трн до трн, г'з до г'з,г'ста гора', нема дек да се исера'.Одих, одих, одих, најдох една бука,реших тука.Озгора листето капаха'оздола муите газо ми апаха.
Одвнатре ги лепите или однадвор?
Цитат: Deno на 24 Јуни 2014, 01:29:58 amСериозно со прашањево?Цитат: onak на 24 Јуни 2014, 01:49:06 amЦитат: Deno на 24 Јуни 2014, 01:29:58 amод внатре.. со прозирен силикон, тенко слојче ке туриш и обавезно од тој широкиот селотејп по можност кафеав, за да дојде до израз налепницата...Цитат: Deno на 25 Јуни 2014, 10:34:13 amДобро сезнајковци...Цитат: Deni на 25 Јуни 2014, 10:35:51 amСеуште нема опција за од внатре.Цитат: Deno на 25 Јуни 2014, 11:07:34 amЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕеее дури сега сфатив шо глупост сум тропнал!!!! хахахаххахахах АМА сепак добро е што сфатив. Може слободно во легендарни! Цитат: onak на 25 Јуни 2014, 11:42:29 amкако дизел си, од четрсратот... ке запали, ама му треба време малку појќе...
Сериозно со прашањево?
Цитат: Deno на 24 Јуни 2014, 01:29:58 amод внатре.. со прозирен силикон, тенко слојче ке туриш и обавезно од тој широкиот селотејп по можност кафеав, за да дојде до израз налепницата...Цитат: Deno на 25 Јуни 2014, 10:34:13 amДобро сезнајковци...Цитат: Deni на 25 Јуни 2014, 10:35:51 amСеуште нема опција за од внатре.Цитат: Deno на 25 Јуни 2014, 11:07:34 amЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕеее дури сега сфатив шо глупост сум тропнал!!!! хахахаххахахах АМА сепак добро е што сфатив. Може слободно во легендарни! Цитат: onak на 25 Јуни 2014, 11:42:29 amкако дизел си, од четрсратот... ке запали, ама му треба време малку појќе...
од внатре.. со прозирен силикон, тенко слојче ке туриш и обавезно од тој широкиот селотејп по можност кафеав, за да дојде до израз налепницата...
Добро сезнајковци...
Сеуште нема опција за од внатре.
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕеее дури сега сфатив шо глупост сум тропнал!!!! хахахаххахахах АМА сепак добро е што сфатив. Може слободно во легендарни!
како дизел си, од четрсратот... ке запали, ама му треба време малку појќе...
Мислам,мислам стварно,број 1!
незнам зашто, ама вакви глупости ич не ми се смешни... дури ни интересни...
Магаре да ти го бапне или Суарез да те апне
RedEco gai neaioma voo poslidunoe vreiaeme
Ако не ми го спаси животот бар ќе можат да ме бацат у чело пред да ме закопаат.
Штом гребе значи добра е висината.
Мислам дека најдоброто нешто што се случило на форумов е банот на Бугар. Малце ако ги погледнеш неговите постови што тука што по други места па и профилот на фб ке сфатиш дека не е трол во прашање туку тешка будала која мора да се институционализира.
Пред второ полувреме требаше да пишат „задолжителен надзор од родител или старател“. Силување на јавна телевизија пред полноќ не би требало да е легално да се емитира.