@Falanga пу, пу скраја да е

@Martin Не, не беше никаква друга работа со Тоше..Многу полошо беше и е! И јас бев дете кога се појави Тоше, ама колку толку памтам.
Знаеш каков беше Тоше кога се појави? А каков пред да отиде на оној свет? Нема врска сиромашен останал достоен и слично. кур се тресе у ладна вода е тоа. Кога отиде, одма он беше најдобар споменици му се изградија, ангел го правеа и што се уште не. Јеботе, СРАМОТА е тоа е срамота.
И глупава е споредбата со ајфонот и пурата. Сакаш да ми кажеш ти на пример не искачаш некогаш и не се заебаваш онака о курташак со пура или со што и да е. Можда ајфонот е на другар. Или сега ако он бил да речеме нешто многу сиромашен нема право да постигне нешто у животот. Детето се избори како-така си победи си лапна кола и паричка и стана познат. Небитно. Наш си е и треба да си го цениме, се додека не си го цениме ке не ебат од страна. И како утре сакаме некој да не призне нас, кога ние самите си го негираме она што го имаме, без разлика какво е. Е сеа тоа дали била тоа група просечни или слично, мислам дека е крајно глупо да збориме. Пошто нели, ние Македончињата сме си експерти по потреба, кога играме кошарка сите знаеме се, кога играме ракомет исто, кога некој друг пее ние знаеме како треба...Не ми е јасно што е толку тешко да се испочитува некој кога е успешен, туку само наоѓаме нешто тоа да му го потцениме.
Можеме да зборуваме дали ни се свиѓа или не тоа е друг муабет, ама да се обидуваме да го потценуваме и самите себе успат е катастрофа.
Еве батали го Кајмак на страна со кого можеме ние да се пофалиме? Ѓоко д фиш? Каролна? Калиопа? Скипи и Тајзииии?
Тино, а што тебе ти пречи тоа? Има многу локали каде се пуштаат разни други стилови на музика. Никој не те тера да слушаш црвена јабука.