Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И сега ке се собереме ли на пивофетс 2013 можам да средам за маса на штандот на Пелистерка и да направиме нешто повеке од дружба...
Повеќе од дружба? Да се изонаквојме меѓу себе или во план е да дојдат масажерки од Тајланд на тој штанд? Стварно не ми е јасно што значи тоа „нешто повеќе од дружба“
Цитат: Ipkisija Meskosa на 16 Јуни 2013, 12:54:25 pmПовеќе од дружба? Да се изонаквојме меѓу себе или во план е да дојдат масажерки од Тајланд на тој штанд? Стварно не ми е јасно што значи тоа „нешто повеќе од дружба“ Ti izgleda si ja imas muvata na kapata.
Цитат: aleksandarbt на 16 Јуни 2013, 20:04:17 pmЦитат: Ipkisija Meskosa на 16 Јуни 2013, 12:54:25 pmПовеќе од дружба? Да се изонаквојме меѓу себе или во план е да дојдат масажерки од Тајланд на тој штанд? Стварно не ми е јасно што значи тоа „нешто повеќе од дружба“ Ti izgleda si ja imas muvata na kapata.Мора да си ја имам, денес секакви има, напредна е младината, во мода е мажината за газој да се вајчаат...јас старомоден сум, затуцан, па да си прашам
Конечни учесници на овогодинешниот Пивофест кој ќе се одржи од 18-21 јули: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://pivofestival.mk/