Автор Тема: Хемиско чистење  (Прочитано 296427 пати)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
Одг: Хемиско чистење
« Одговори #15 на: 05 Јуни 2011, 23:20:50 pm »
Ima decki sto pravat hemisko vo gradov, ali koga ke fatis sam uz muzica salaticka i nesto ladno za pienje najdobro e.
Go iskoristiv toploto vreme i so slaj, Ornel za na kraj, cetka i magicna krpa iscistiv del od vnatresnosta.

Se izvinuvam za kvalitetot na slikite posto se so mob.slikani:)

« Последно менување: 05 Јуни 2011, 23:30:40 pm bokicivic »

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #16 на: 05 Јуни 2011, 23:31:40 pm »
Jas ustvari sakam sedistata ubavo da gi iscistam. Da si kupam nekoe dobro sredstvo i da se fatam za rabota idniot vikend

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #17 на: 05 Јуни 2011, 23:32:11 pm »
btw, ova tvoevo e profi, top sam ko so ke si iscistis nikoj nema

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #18 на: 05 Јуни 2011, 23:39:20 pm »
Drugiot vikend zdravje ako uspeam i tapacirot na krovot da go sredam

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2784
« Одговори #19 на: 06 Јуни 2011, 23:40:17 pm »
Дечки јас најверојатно кај типов ќе права хемиско деновиве па ќе ви пишам како сум поминал

http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/532244?searchID=2875052&Idx=1

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #20 на: 07 Јуни 2011, 00:44:49 am »
Како што видов на виеово, стварно работат...  иди види па кажи, и прашај ги дали има разлива во цена... ако возилото е мало или големо со 4/5 врати и за караван...

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43648
  • Il Moderatore
« Одговори #21 на: 07 Јуни 2011, 01:10:12 am »
Како што видов на виеово, стварно работат...  иди види па кажи, и прашај ги дали има разлива во цена... ако возилото е мало или големо со 4/5 врати и за караван...

и кожа....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17448
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #22 на: 07 Јуни 2011, 01:19:45 am »
Кожата тебе ке ти ја светнат... Нека каже членот импресии и за колку време му завршиле работа, сакам да ги контактирам ако работат брзо.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #23 на: 09 Јуни 2011, 18:13:43 pm »
Дечки, момциве се екстра!!! Ја оставив сабајле во 8:00 и во 17:00 беше готова. Јас сум презадоволен од тоа што го видов, буквално секое ќоше беше поминато и светеше и што мене ми беше најбитно, седиштата се џам! Имам светол ентериер (крем) и имаше доста флеки али сега е екстра. Иначе за 2500 добив хемиско, надворешное миење и рачно полирање со восок, перење на мотор, полирање на стакла и фарови, регенерација на пластика (кваките се повторно црни, оуууу јеееаааахххх) и да имав бандажи и тие ќе ги средеа како и остали сјајни и хромирани елементи на колата. Уште е мрсничка колата од тие средствата али утре дефинитивно ке прочепкам подлабоко и ќе ви кажам дали и све во ред до крај.

ПоздраФ

Смрт фашизму, слобода народу!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #24 на: 09 Јуни 2011, 18:39:53 pm »
Дечки, момциве се екстра!!! Ја оставив сабајле во 8:00 и во 17:00 беше готова. Јас сум презадоволен од тоа што го видов, буквално секое ќоше беше поминато и светеше и што мене ми беше најбитно, седиштата се џам! Имам светол ентериер (крем) и имаше доста флеки али сега е екстра. Иначе за 2500 добив хемиско, надворешное миење и рачно полирање со восок, перење на мотор, полирање на стакла и фарови, регенерација на пластика (кваките се повторно црни, оуууу јеееаааахххх) и да имав бандажи и тие ќе ги средеа како и остали сјајни и хромирани елементи на колата. Уште е мрсничка колата од тие средствата али утре дефинитивно ке прочепкам подлабоко и ќе ви кажам дали и све во ред до крај.

ПоздраФ

Смрт фашизму, слобода народу!

Додо извини, што кола ти переа ???

И дали праша дали има разлика пример ако перат свифт и ауди А8, и кожа ако има за Кариер...

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #25 на: 09 Јуни 2011, 20:20:36 pm »
Јас перев Фиеста 2006та година, а клегата Мондео од 2010 и на двајцата ни земаа по 2500. А ако е кожа друга е цената, баш типот ми рече дека перел некое кожно BMW за 5000. У принцип телефонски ќе ти каже, немав некои проблеми од типот една цена по телефон, па на лице место да ми рече вака-онака треба плус да се плаќа.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43648
  • Il Moderatore
« Одговори #26 на: 09 Јуни 2011, 20:29:11 pm »
Дали ти е при рука телефонот, да си го внесам у именик, па коа ке стигне плата да си прашам?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29603
    • CARclub.mk
« Одговори #27 на: 09 Јуни 2011, 20:32:00 pm »
А да пробаме да ги организираме клубски, да им договориме 10-тина коли, па да дадат некаков клубски попуст?

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #28 на: 09 Јуни 2011, 23:36:10 pm »
Мислам дека муабетот со групно хемиско ќе пројде пошто типот дава попуст за фирми со повеќе коли, а ова е практично тоа. Типот се вика Александар и повикувачкиот код на уредот за мобилна телекомуникација му е: 071/91-54-54. Али кажете дека ве пратил типот со зелената Фиеста ;) треба ли и јас после да извадам некое гратис полирање :)

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #29 на: 10 Јуни 2011, 11:10:39 am »
Еве тука турив и слики од после хемиското, па повелете

http://www.carclub.mk/index.php/topic,862.30.html