pozz do teen koga ke ja pravis mojata kola???
сам знаеш добро да ја средиш
,ете и ти ја имаш оваа привилегија,активно членство ,е сега ми е полесно на форумов,имаме член професионалец detailer кој ќе им биде при рака со неговите услуги во Скопје на нашите членови,остани поактивен и да се запознаеш повеќе со нашите членови,се надевам на поддршка од тебе бидејќи и ти како мене си го заработуваш лебот,со мака и со пот,немаш реномирана фирма што стои зад тебе и обезбедено модерни простории,но сепак работата твоја ме воодушевува,не обрнувај внимание на предходните постови од еден “непоканет гостин“,кој изврши “хакерски напад“ на темава,можам на сите членови со чиста совест да те препорачам,ни недостасуваше некој како тебе и поблиску до нив,т.е. членови од Скопје и околината,се надевам дека ќе понудиш и членски попуст
за нашите клабери,ова е уште еден доказ дека не има многу кои поштено и чесно си ја одработуваме работата за коректни цени,сега кој у двор ,кој под тенди,кој у гаражи,но важен е крајниот резултат и по квалитетот и по џебот на муштериите,секако... сите сонуваме за еден ден да имаме сопствен detailing centar топ опремен и реномиран бренд позади нас,но сите ќе ја немаме таа среќа,реално,уште еднаш официјално добре дојде dame и се надевам на искрени совети и членство на овој бр.1 форум во МК