Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Bauer на 30 Мај 2013, 20:05:11 pmМашала опуштање со цени, алал да ви е си ја цените работата. Доктори со факултет помалку си ја ценат, без навредаИнформирај се колку чинат материјалите и машините што ги користи ТЕ-ЕН па после оценувај.
Машала опуштање со цени, алал да ви е си ја цените работата. Доктори со факултет помалку си ја ценат, без навреда
Во Битола ретко кој се нафаќа да полира црна кола.
Цитат: Rakun4e на 30 Мај 2013, 18:49:41 pmВо Битола ретко кој се нафаќа да полира црна кола.E kako ne deckovo so go prael mercedesov, da ne nema da se nafati da ja ispolirahttp://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/335534-Profesionalno-poliranje
ima li takov majstor sto kje i garantira na mojata CRNA kola deka posle x evra dadeni za profesionalno poliranje nema da ima swirl marks ili bilo kakvi grebanici koi nastanuvaat od nokti, od perenje vo avtoperalni (kade site znaeme deka krpite sto gi koristat za brisenje gi perat so kompresor na zemja), itn itn itn???
Цитат: darko mk5 на 30 Мај 2013, 12:20:27 pmima li takov majstor sto kje i garantira na mojata CRNA kola deka posle x evra dadeni za profesionalno poliranje nema da ima swirl marks ili bilo kakvi grebanici koi nastanuvaat od nokti, od perenje vo avtoperalni (kade site znaeme deka krpite sto gi koristat za brisenje gi perat so kompresor na zemja), itn itn itn???poveli http://www.modestaeurope.eu/bc-02-hybrid-titanium-glass-coating.html razlikata od ovaa zastita do ceramickata zastita sto se nudi i na golemo se aktuelizira za koja sum najgolem protivnik e toa sto so aplikacija na Modesta,lakot dise slobodno i trajnosta e pogolema bez nikakvi posledici potoa,keramickite zastiti potpolno go gusat lakot i ne mu davaat da dise,so toa lakot moze da pretrpi ostetuvana sam po sebe,momentalno najdobra zastita bidejki bese prasanjeto posebno za temni i crni boi e Modesta programata,zastapnik za Modesta na balkanov e moj golem prijatel,koj e zainteresiran prvo neka go razgleda sajtot dobro,neka go prouci proizvodot,neka napravi komparacii so ostanatite zastiti i neka mi se javi za sovet i preporaka,normalno i za cena *X* ,jas go preporacuvam BC-05
Ne ne zborot mi bese taman rabota Bitola nad 100 000 ziteli grad, da nema eden asalen majstor
Ако имаше, немаше да ги праќам кај ТЕ-ЕН Битолчаните