Mislam deka ne e vo red da se zboruva za ceni povejke vo temava,toa si e po moe mislenje vo zavisnost od materijalot koj se upotrebuva i najvazno zastitata potoa.Tose ne e fer da go spomnuvate koga ne se vpusti vo duel na temava,Tose se br.1 profesionalci vo MK,sekoja cest kako izdrzuvaat so tolku vraboteni i tolkav objekt,struja,voda,plati,firmi,sredstva se upotrebuvaat kaj niv 2012/2013 generacija ,se sam vrv.Se trudime site da go sledime toj cekor no kaj nas trosocite se mnogu pomali odkolku kaj niv,za primer jas rabotam sam so sinot,pridonesi plajkam samo za mene,kirija ne plajkam,doma sum,imam dopolnitelen prihod od marketot i dujcanot koj mi e vo dvorot i go izdavam pod kirija,zatoa ima tolku golemi varijacii vo cenite,sekoj so svoja matematika.Koga vejke se otvori tema za crni boi poliranje,jas iskreno a i site pro detaileri ,ako procitate niz forumite za detailing,ke zabelezite kakov odgovoren pristap imaat pred se za crnite boi,jas ne mozam da bidam tolku ramnodusen i samouveren kako kolegata pogore ,mu ja pocituvam samouverenosta i hrabrosta no za cenite koj kolku i kako celosno go potpisuvam komentarot na dark mk 5

.I pred se imajte na um site sopstvenici na avtomobili koga se resavate za korekcija na lakot i poliranje so zastita,kolku ste reseni da se odzemat mikroni od vaseto metalno milenice,naucete,sovetuvajte se sto vistinski barate i kakov feedback ocekuvate od toj proces narodski kazano ,poliranje,koj vsusnost e predposleden step vo korekcija na lakot.Barajte razgovor i po moznost test od majstorot koj ke vi ja odraboti kolata,vnimavajte dodeka objasnuva kou cekori gi zapazuva vo negovata tehnika,dosta se ima zboruvano na forumov kako treba da izgleda eden pravilen detailing na lakot i koi i kolku odprilika sredstva se koristat,tehnikata e gore dolu ista a posebno za crna kola ima pravila i mora da ne odstapuva mnogu od propisanite normi za krajniot efekt da bide propisaniot.Ova e eden moj sovet za kraj v temava so gluposti okolu cena i ovaj vaka ovaj taka.Imame odlicen forum i nemojte da pravite od forumov carsinsku muabeti i da gi podcenuvate profesionalcite od koi predhodno ste dobile i potoa ke ocekuvate i bezrezervno ke dobivate objektivni i iskreni soveti.Za ceni ne e vi red javno da se komentira,jas zgresiv sto podlegnav na provokacija i se izvinuvam po tret pat do site clenovi sto objaviv del od cenu.Ne sum tuka od vcera za da se reklamiram,samo sakam da pridonesam so moeto iskustvo da se zbogati clenstvoto so pravilna edukacija kako i vprocem glasi temava.No da bidam iskren nekoi clenovu se obuduvaat da me odvratat od obidot forumov da se doblizi do pogolemite evropsku forumi sto se odnesuva za temite vo koi sum kadaren da ostavam sugestija i pouka.Uste odamna imavme eden attack preku nok no uspesno go odbivme,sega se pustaat metastazi niz forumov bas vo ovaa tema.Vremeto ,slikite,videata ,stranata moja na fb i del od clenovu koi me posetile se dokaz za toa kakov kvalitet se nudi i edukacija od moja strana.Prodolzuvame ponatamu so uste posilno tempo.Povelete so prasanja .