Roci uste nemozis da se pomiris so faktot deka na tvoeto limonce mu treba poseriozen tretman koj kosta 2500 denari,i ako dobro go procitas oglasot ke vidis deka citiram "cenata za poliranje od 1500 denari".Ako tvoeto Picantce go sporeduvas so eden Mercedes S klasa crna boja keramicka boja togas uzivaj kako da vozis Mercedes crna boja bidejki gledam deka seriozno si ja svatil rabotava so detailing i polemiziras okolu toa so mene i me ubeduvas deka cenite mi se skapi za moite uslugi i se obiduvas da me blamiras po forumov tokmu poradi cenata koja sto tebe ne ti odgovarase,a zaboravas na tvoite zborovi citiram "blagodarenie na tebe nauciv kako pravilno da go odrzuvam,neguvam i vosociram voziloto".Eve i javno ti posakuvam i vo idnina da gi koristis istite metodi sto gi nauci od mene blagodarenie na forumov.
darko MK5 Golf crna boja nema potreba da go vidam bidejki znam imam videno stotici crni boi i znam kako izgleda priblizno crna boja odrzuvana vo nasava drzava i vo nasive avto peralni i 100 evra ti kazav cena za pain correction i zastita na nevideno na moj rizik i voziloto treba minimum 2 dena turbo da se raboti i da se dobie posakuvaniot efekt kako sto zasluzuva edno takvo vozilo i edna takva boja.E pa sega Roci bidejki e zapoznat so cenive i magistriano ima za podgotvuvajne cenovnici i gi ima site kontakti od site detalieri niz Makedonija zamoli go da ostvari kontakti i da ti kazi cena za full paint correction i protect na Golf 5 crna boja keramicki lak.Se izvinuvam na moderatori i administratori sto javno razgovaravme za ceni tie postovi mozat slobodno da gi izbrisat.