Човеков ми е пријател, кој не сум знаел дека го работи само ова, многу не се рекламира , си има стални луге со кој си соработува,работи перфектно добро, јас до сега сум бил разочаран од секој што нешто фатил да направи на мојата кола но ова е дефинитивно кул !
Користи многу добри и квалитетни алати, дојде со 300 машини дури и машина за шмуканје прашини .... дури и ме изненади.
Не користи вода се работи на суво , што многу подобро е од воденото шмирглање ....
Како ке каже така испаѓа работата,каде нешто не ти е по кеиф или мисчиш дека може подобро одма пробува да го поправи и направи како што ке посакаш доколку е можно.
И мене што ми беше најважно сака да учи и да ги споделува искуствата со помладите (да не кажам деца како мене)
Буквално све ми полажа како се работи која за што и како се користи паста која со кој сунгер иде, дел од колата и јас ја полирав, одлично искуство и многу научив , мислам дека на дедоми колата е следна за полирање но нормално сам ке ја работам да видам колку све сум научил