Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
лесно се нанесува восок,уствари најлесно.лесно се пребришува,за саат и пол до два зависи од колата ќе ја средиш
Цитат: DARK MK1 GTI на 10 Април 2013, 13:25:35 pmЦитат: VLATKO на 10 Април 2013, 13:12:14 pmабе со к2 восок го помина?Da so k2i eve ova mi kaza za vosociteK2 dava najdobra zastita no trae najkratko odnosno do 3 nedelisonax dava najubav i najak sjaj no i on ne trae poveke od 4 nedelia od turtle drzi do 2 meseci dobro ja stiti kolata no ne dava sjaj ,ubavKako i da e jas kolata ke ja pominam za nekoja nedela pak ili so meguris koj mi go kaza kako najdobar no go nema kaj nasili ke idam na Sonax Не ти кажал едно најважно,сето ова паѓа во вода доколку не ја миеш колата со квалитетен шампон кој е save wax,и сите Meguiars восоци ги има кај вас во СК и ти кажав каде,TW + PTFE трае најдолго или TW Hard shell ,а за да го подигнеш сјајот искористи ја методата два слоја восок
Цитат: VLATKO на 10 Април 2013, 13:12:14 pmабе со к2 восок го помина?Da so k2i eve ova mi kaza za vosociteK2 dava najdobra zastita no trae najkratko odnosno do 3 nedelisonax dava najubav i najak sjaj no i on ne trae poveke od 4 nedelia od turtle drzi do 2 meseci dobro ja stiti kolata no ne dava sjaj ,ubavKako i da e jas kolata ke ja pominam za nekoja nedela pak ili so meguris koj mi go kaza kako najdobar no go nema kaj nasili ke idam na Sonax
абе со к2 восок го помина?
грешно ме разбравтемислев на тоа дека целата постапка ќе потрае толку а не да ја намачка цела кола со восок па после да ја брише а овој не да има претерано
Цитат: TE-EN на 11 Април 2013, 22:53:10 pmЦитат: darko mk5 на 11 Април 2013, 21:09:22 pmedini problem so ova sredstvo e sto posle odredeno vreme kocat brisacite i koga vrne...i stvara nekoja zamaglenost koa brises.ali generalno se isplati samo ako vozis na autoput. u grad dzabeникогаш до сега ми се нема тоа случено,ако правилно се нанесе,тоа нема да се случува,точно е тоа дека и на сите светски форуми се жалаат од таквите нус појави,но досега мене лилно такво нешто ми се нема случено.abe na pocetokot si bese super. ali pred mesec dena go staviv i se ubi od vrnenje... mislam deka e vekje isprano pa kje mora pak da se nanese... ne gledam inaku zosto bi kocele... am i right?
Цитат: darko mk5 на 11 Април 2013, 21:09:22 pmedini problem so ova sredstvo e sto posle odredeno vreme kocat brisacite i koga vrne...i stvara nekoja zamaglenost koa brises.ali generalno se isplati samo ako vozis na autoput. u grad dzabeникогаш до сега ми се нема тоа случено,ако правилно се нанесе,тоа нема да се случува,точно е тоа дека и на сите светски форуми се жалаат од таквите нус појави,но досега мене лилно такво нешто ми се нема случено.
edini problem so ova sredstvo e sto posle odredeno vreme kocat brisacite i koga vrne...i stvara nekoja zamaglenost koa brises.ali generalno se isplati samo ako vozis na autoput. u grad dzabe
Дали ова ке биде доволно за едно обично полирање? Ке даде некој резултат? Сјај?http://euro-stil.com.mk/proizvodi/sredstva-polituri-sprej-samponi-restavratori-korektori/polir-pasta-so-vosok.html
дечки што да земам за полирање на гребаници од перење,бојата е црна металик(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)или (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)