Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Која еленска е подобраТаа што ја имав беше супер, упиваше одлично и не оставаше траги...ама се искина, а го немам кутивчето па незнам каква беше.
E aj edno parsanje i od mene denes pocna da se polira kabrioto so 1500, 2000 i 3000 pa so tri pasti od 3m i normalno sakam da mu stavam i vosok,Kazete mi koj e najdobar da go zemam i dali da go nanesam racno ili so polirka
@n1kolaтаа во жолто паковање е врв,ама тешко дека ќе најдеш оргинал,јас имам таква купена уште на времето од ауто пазар за смешни пари до ден денешен си држи влажност и брише одлично,а кинески до сега уште 2-3 купив џабе,3-4 дена да поседи во кутија се прави камен и за ништо не ја бива@darkне е многу груба 1500?иначе јас би од 3м восок
Цитат: DARK MK1 GTI на 31 Март 2013, 23:26:14 pmE aj edno parsanje i od mene denes pocna da se polira kabrioto so 1500, 2000 i 3000 pa so tri pasti od 3m i normalno sakam da mu stavam i vosok,Kazete mi koj e najdobar da go zemam i dali da go nanesam racno ili so polirka Opa brusno poliranje ,bilo koj tvrd vosok ke bide odlicna zastita koja ,normalno,treba da se odrzuva propisno