haha.. ti si profesionalec taka? jas ne sum
jas sum vljubenik vo kolata i ne gledam nisto strasno ako prasa nekoj za cena! super, swiss wax koa kje iam standard kao svajcarija i koa kje vozam carrera! i kako toa sum ja promasil temava? kao tuka NESMEE da se prasa za cena? idi direkt u mida so zatvoreni oci i kupi vosok. ne ide
sepak ne sme site profesionalci tuka
a bogami i ne sme site so 10k eur primanja
смее да се праша за цена,не дека не смее,и не е мој форумот,и се знае кога е во малопродажба и во продавница за автокозметика за широка потрошувачка,колку може да биде

???цените не ги знам на застапникот за МК,тоа што знаев досега и сум го платил,го споделив со вас,за останатото може да си прашате таму.Никој не вели со затворени очи да купиш,едноставно има продавач и цена и фино лепо ќе си прашаш,ти одговара ,не ти одговара

,не знам во каква форма ме рабравте кога реков дека поефтиното е поскапо?

и се фати за пиштол

и не треба да бидеш професионалец за да знаеш што восок ти е потребен и каков вид за твоето возило,темава е голема само треба некој да ја прочите,истите работи се напишани по не знам кој пат.Мене не ми е тешко да ги повторам,и по илјада пати ако треба,но за вистински љубител не треба да представува проблем да седне еден ден да ја исчита темава.,работите како магија ќе му станат појасни.