Diamondbrite колекцијата е производ ,односно направен по нарачка на една од најелитните и најдобрите страници за нарачка на секакви средства за Automobile detailing,од кои дел од нив ги имам и јас,значи сопствениците кои ја поседуваат страната го поседуваат овој бренд Diamondbrite,ништо спектакуларно нема во нивните производи,сега тренд е во светот да сопственици на вакви или слични страни за on line shoping си создаваат сами бренд на некој производ кој им е главен во нивната продажба или носител на листата,за фалење мора да го фалат затоа што имаат создадено голема ЛОБИ група во светот,од форумаши на кои бесплатно им ги поклонуваат нивните производи за тестирање и промоција,имаат силна подршка од медиуми,но никој досега врвен стручњак за полирање не се произнесе за квалитетот на овој бренд,се што има во оваа колекција можеш да си ја составиш и сам,и тоа многу поефтино и поквалитетно,еве ја нивната страна
http://shop.autobritedirect.co.uk/ ,П.С. на првото видео пакетот го добивате и кај мене ,освен ентериер,и гратис оди секогаш средството нанесено на шофершајбна со нано технологија,над 60-80км,не би требаат брисачи,секогаш нанесено добра заштита на лакот и силант,се добива ваков резултат,возилото се пере за неколку минути

,последното видео ја прикажува пастата за домашно полирање,2/1,полир и восок,јас не ја препорачувам за машинско полирање,како на видеото