Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1427654 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #8070 на: 09 Септември 2016, 12:18:23 pm »
И една стара курвета од 505 кс oди за 7:22.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
« Одговори #8071 на: 09 Септември 2016, 12:24:31 pm »
Ехеее, Radical SR8 од пред 11 години сол ги праи сите што ги спомнавте

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #8072 на: 09 Септември 2016, 12:54:21 pm »
Giulia Quadrifolio не е суперкар.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #8073 на: 09 Септември 2016, 12:55:29 pm »
Зборење на памет.

Едната гејмер кола на која само стискаш гас и сама си бира линија, другата 100 кг и 15 сантима покомпактна од Алфата.
Воедно, двете коли се спортски двоседи кај кои имаш само една дупка за врата, и кај кои е многу полесно да измислиш шасија што ќе има висока торзионална цврстина, за разлика од седан кој од што и да го направиш, ќе се витка ко кобасица на патека.

Како и да е, ракавицата е фрлена во фаца на сите производители. Засега е неприкосновена во сегментот, и тука би требало да се задржите и вие двајца што си хејтате јер ви е досадно. Поарно зборете за пластики неквалитетни него за вакви глупи споредби.

Единствената кола што може да си ја браните и ве засега двајцата е Cadillac ATS-V, што мислам дека не е ни блиску до Алфа.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #8074 на: 09 Септември 2016, 13:53:26 pm »
Грешка си. Курветата можат да ја возат само десетмина на планетава, толку е груба силна и неконтролирана. Алфата има поголема цврстина од санито и е мошне лесна за возење судејќи според видеово.

Убав муабет за ракавиците, се посериозна станува стазава. Малце е срамота што Фиат се плаши официјално да ги тестира ферари и масерати, па ја пушта евтината алфа.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #8075 на: 09 Септември 2016, 14:25:02 pm »
4-door Sedan. Само тоа нека ви ѕвони во глава. Стандарден, без 5-поинт појаси, без спортски седишта, без ролбари. По фармерки и маица. Кацигата е мандаторна на нирбург, иначе и без неа ќе се извозеше кругот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #8076 на: 09 Септември 2016, 14:34:29 pm »
Малце е срамота што Фиат се плаши официјално да ги тестира ферари и масерати, па ја пушта евтината алфа.

Ферари и Масерати купците не се палат на времиња на стаза. Алфа за да докаже дека направила сериозна кола мора да се пува и труди на Ринг.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #8077 на: 09 Септември 2016, 14:37:34 pm »
Страв и сТрам им е. Затоа што ќе изгубат од нисанчиња и курвети. Имаме времиња од новинари, кои веќе го потврдуваат тоа.

4-door Sedan. Само тоа нека ви ѕвони во глава. Стандарден, без 5-поинт појаси, без спортски седишта, без ролбари. По фармерки и маица. Кацигата е мандаторна на нирбург, иначе и без неа ќе се извозеше кругот.

И направи грешка барем една, тука може да се заштедат 2 секунди. Меро направи 3-4 грешки исто така. Огромна стаза е, никој нема извозено супер круг. Бенчмарк станува, и тоа е она што ни треба.

Отсутен velkov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 637
« Одговори #8078 на: 09 Септември 2016, 15:05:33 pm »
weight reduction

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #8079 на: 09 Септември 2016, 15:06:59 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг:
« Одговори #8080 на: 09 Септември 2016, 15:13:42 pm »
Nisanot e potezok i pospor?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #8081 на: 09 Септември 2016, 18:20:59 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Многу неодговорно. И НАСА направија така, првиот пат ги победија Русите, вториот пат ги убија пилотите, па воведоа нови стандарди за безбедност. Претпоставувам типот возел со апостолки или папучи?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #8082 на: 09 Септември 2016, 19:30:41 pm »
Не ја разбирам поентата на твојот пост.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #8083 на: 09 Септември 2016, 19:35:10 pm »
Ниту јас на твојот.
Као демек види ние победивме по маица и папучи? Што треба да значи тоа.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #8084 на: 09 Септември 2016, 19:39:04 pm »
Нема посебни припреми на алфата за да биде најдобра. Ни ролбари, ни специјални седишта ни посебно штимање. Седнеш- возиш (макар и со апостолки), и најбрзо 4др време вадиш на стаза.
Ај сеа твојата поента освен стварање шум на форумов, молам.