Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Fic_CC на 10 Октомври 2015, 14:53:58 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не се гланца само тоа иноксот..земи забриши и таму мајсторски раце со уље кај што пипале ..
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Alfa Romeo has been "coming back" to the US for about a decade. And every time they're about to "come back," it gets delayed another two years. But that all changed last year when the carbon fiber 4C sports car was introduced to the US market.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Волпејпери изволтеее(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://www.carmagazine.co.uk/features/car-culture/ten-good-men-and-giulia-car-november-2015/
Буџетот за 159-ка е отворен веќе Ќе има и група на фејсбук за поддршка и донации..
Луѓе бре, за досаден живот Рено 18 се купува
Не за тоа...Поговорката беше - престанале да ги произведуваат пошто не се квареле...