Прво сумњив ми падна по советите кој ги даваше на еден тип со А6, ваљда овој купил Данлоп од нив и им се жали дека му тресела колата. Газдава на тоа одговара у стилу може и до јабучица да ти е, на балансирање еве гледаш на нула се. Го одјеба и седна до мене, Алфава твоја е, викам да. Еј бегај подалеку од нејзе, најголемо срање се, требаше на една мењач да и вадиме мајчино млеко сум проплакал
Ја на шала му реков, ако вадиш мењач ко што му ги избалансира гумиве на дечково бегај подалеку. И кога се запали, срање биле, он на времето ги правел, а конкретно ништо не кажува што е проблемот. Му викам кажи бре една мана, варијаторот ли, дури му помагам да не звучи толку селски, не бе вика варијатор најмал проблем, достапноста на деловите за мењање не биле како кај Голф. Кога го спомна Голф ми стана јасно, но НЕ, дечкото на ќерка му имал голф и циницки смеејќи се вика му протече уље у интерклулерот сјеба турбо оп 1000 евра делови.

И додава, сите коли што имаат женски имиња се срање, му викам Алфа Ромео не е женско име. Он не ме ни дослушува и ги реди, Дачиа, Лада, .... и ја се убацувам Хонда, Мазда, Тојота

, и тие ли се срање.
Абе нека земе нека се рокне од земја, златна локација незнае да ја работи. Јаксе глупо.