Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Или 1.8 T.Spark.Арно ама, ако ми се реализираат плановите за ова што си го имам, а се стриктно визуелно подобрување, ќе си ја чувам forever and ever.
Земи си 2.4јтд , сум се изненадил колку е брзо тоа
Цитат: DareBmw на 11 Јануари 2012, 02:04:16 amЗеми си 2.4јтд , сум се изненадил колку е брзо тоа Не верувам дека дизел ќе му прави кеиф на Мартин колку и да е брз, јас го возам 2,4, брз е силен е ама бензинецот едноставно има некои финеси кои те влечат, за бензинец над 1800цц зборам, под 1800цц може само лиги да ми прави вибрации шо нема инаку се троми... Јас барем така гледам до мојата генерација на 2,4 јтд.
Немој бандажите црни, ќе ја затвори.И у денешно време, секој и неговото куче има црни бандажи.
Ја немаме возено цели 10 дена поради времево. Со оваа слика се присеќавам зошто ја сакам толку.
Цитат: MartinAlfista на 11 Јануари 2012, 05:13:03 amЈа немаме возено цели 10 дена поради времево. Со оваа слика се присеќавам зошто ја сакам толку.Ао ја сакаш толку зошто ја продаваш?
Се видов со дилерот и еве некој интересни цени:1. нов варијатор 160 евра, оригинал, само тој врши работа2. Ламбда Сонда Бошова, 70 евра3. Пази сад, Оригинал Катализатор - 1000 евра 4. Среќна околност, универзален катализатор - 100 евра