Transformers 3 е доста јако филмче. Незнам ни да одредам дали е добар или не, ама битно ЕКСТРЕМНО многу ми фалеше филмот! Ги обожавам трансформериве значи! И тоа кога ќе видиш 458 ТРАНСФОРМЕР, Камаро нели, СЛС со знакот МЕЧКА на груди!!! Јас си го рачунам како Series и неможам и несакам да делам, во поглед бољи бил кецот или најбољи бил тројката. Значи Трансформерс како целина е проклето фантастично добар филм кој дефинитивно ми фали и сакам да го гледам и прегледувам.

Девојката е конечно соодветна на улогата (проклето прекрасна), а не онаа безвезнана.
Страшно добро. Секако мора да се гледа во ХД, со добро озвучување и апсолутна концентрација.
Ми фалат идоли во животов, заради целата незаинтересираност на популацијата на сите можни полиња. Значи никој ништо не го интересира од креативност и инженерство, само рекла казала. Ми фали Арнолд, како идол. И сега положувам надежи во Џејсон Статхам, Хју Џекмен... Сега за сега добро е. Ама каде се Вилис, Сталоне, Ајронс, Спејси, Нортон, Стујард, Меккелен... И филмовиве се тешка СИЏИАЈина и почнуваат да се неподношљиви за гледање.