Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 894763 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #4605 на: 03 Февруари 2017, 19:23:20 pm »
Сваќи се пишува

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #4606 на: 03 Февруари 2017, 20:20:16 pm »
Сваќи се пишува

Мислиш свеќици

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #4607 на: 03 Февруари 2017, 20:23:51 pm »
Лабуда Лабууда.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #4608 на: 03 Февруари 2017, 20:45:40 pm »
ја победив од поодамна, само ти сега свати... ;)
Better late than never...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг:
« Одговори #4609 на: 03 Февруари 2017, 20:46:24 pm »
На нашки "кога тогаЈ".

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4610 на: 04 Февруари 2017, 17:41:25 pm »
Увек си победувал, ама никако не сФати дека свати со Ф те пишува. Еднаш не промаши ;D

па вака сега кога ќе спомнеш, и кога поубаво ќе подразмислиш, увек би било секогаш, и еднаш веројатно не сум погодил, а не промашил, бидјки, според тебе цело време грешам т.е. промашувам... така да, јас згрешив за буква, а ти цели термини и зборови... ;)

ипкис... шо ќе пиеш? :) ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
« Одговори #4611 на: 04 Февруари 2017, 18:15:29 pm »
Затоа те ѓибам, увек си расположен за реплика ;D

Можи ракија, фала ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #4612 на: 19 Февруари 2017, 10:05:54 am »
Последниве неколку денови некако ми се измешани одговори на  моите пораки и нови пораки од мојата последна посета.

Само кај мене или има кај уше некој?

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #4613 на: 21 Февруари 2017, 13:27:49 pm »
Предлагам да се отвори една тема за некои членови да имат каде да си го мерат, за да не се уништува квалитетот на останатите теми.
Јас знам дека сите сме различни и со различни мислења и ставови кои се решаваат со дискусија, но некогаш има исклучоци, поточно кажано, некогаш членовите немаат нешто попаметно да кажат и нечие мислење го сметаат за непотребно, смешно, глупо и слично.
Има тема „Легендарни постови“ која содржи доста такви постови, што донекаде е ок, ма да мислам таа тема треба да се користи за позитивни и паметни коментари, некој што кажал да речам “паметна“ дума, нешто што секој би се согласил со него, се надевам ме разбирате што сакам да кажам.
Можеби мојот речник не е многу богат и некогаш не знам како да се изразам литературно(во Кочани викаме, културно) и можеби погрешно ке бидам разберен, ама само мислам дека треба малце да бидеме пред се луѓе и да прифаќаме и спротивно мислење, а не на подмукол начин да се провоцираме и да се ствара да речам “омрза“ помеѓу некои членови.
Пак ке речам, различни сме, може некој и да ме мрази како личност, не му се допаѓа мојот став, моето мислење, мојот карактер и се, ама да не се уништува квалитетот на темите поради лични работи, пошто денес ретко нешто да прочиташ добро, оффтопици литаат на секој чекор и не толку сериозно се дискутира, повеќе се глупира.
Сега знам ке излезе некој член и ке рече, другар не се замарај, ова е форум не ги сфаќај толку сериозно работите итн. во ред, разбирам дека е ова форум и се, ама дај да го направиме барем нека биде форум со квалитетни теми и добри дискусии, зошто да го расипуваме и да се расправаме за глупости?
Имате си теми од типот Што те насмеа денес, Рекла казала, теми што се наметети за оффтопици, терајте таму оффтопици и глупости, дај не уништувајте ги останатите теми.
Не викам администрацијата треба да ги банира, или опоменува или да брише глупи постови, ова го кажувам добронамерно за сите членови, само една добранамерен совет до членовите.
Сум бил јас и модератор и администратор на неколку форуми и знам дека ова не е војнички форум со строги правила, ама членовите треба малце да чукнат по тиквите и да не тресат зелени насекаде, си има соодветни теми. Не сум долго на форумот, ама гледам некои членови веќе ги нема на форумот баш поради слични причини, некои други си само траат пошто знаат дека е џабе, ама дај малце бидете пред се луѓе и да си помогнеме едни со други и да се дружеме, а не да се “замразуваме“.
Секоја чест на некои членови, секоја чест. Инаку, ова беше за сите членови, не беше наменето за администрацијата, администраторите не можат да ве променат, треба сами да си се освестеме, не сме веќе осмооделенци и да не учат на општа култура.
« Последно менување: 21 Февруари 2017, 13:47:58 pm tjolie »

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #4614 на: 21 Февруари 2017, 13:42:07 pm »
Пред да прочитам, а ќе прочитам (дека на кирилица, да беше на латиница не се измачував :) ), ама една молба, кога ќе се пишуваат вакви постови, можи измеѓу реченици нов ред, празно место и слично... попрегледно и полесно за читање е, вака како да читам од некој вилеров гоблен :)

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #4615 на: 21 Февруари 2017, 13:45:05 pm »
Не планирав да пишам толкав пост, едноставно што ми лежеше на душата напишав. И се потрудив баш да биде правилно и коректно, пошто знам некогаш да напишам 5-6 реда без точка само со запирки :)

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #4616 на: 21 Февруари 2017, 13:58:41 pm »
Имаш право, постои ароганција од „експертите“, како понов член верувам дека ептен ти смета тоа. Колку повеќе стаж толку повеќе се навикнуваш и ти легнуваат работите. Во живо е сосема друга приказна, јас сум имал прилика да запознаам дел од членовите и те уверувам дека постои фина, културна конверзација зачинета со алкохол и хумор (да не се разбериме погрешно, провинцијалец сум и ме дупат и мене ама јас како истакнат сељак на форумов, не им признавам ништо, жими сите нивје на дедо! ;D)

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #4617 на: 21 Февруари 2017, 15:45:47 pm »
Не е дека си од провинција туку дека немате ни аеродром ни стадион ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4618 на: 21 Февруари 2017, 16:04:41 pm »
Можда немаат аеродром, ама затоа чупината му се иселени во Австралија.

#plottwist

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #4619 на: 21 Февруари 2017, 16:05:18 pm »
Отишле со штркојте.