кога во весник ке ти излезе огласот им се јавуваш таму у штампарија да ги прашаш зашто не ти еогласот погоре?
Не, ама кога нешто ми пречи на форумот, го игнорирам, не се трудам да го сменам заради тоа што само на мене ми пречи
па земи малку разлистај ги темите кај што се продава па ке видиш дали само на мене ми пречи... само до сега никој не го поставил ова како проблем во оваа тема претпоставувам заради клаберскиот аспект на не добивање лоша репутација или губење поени во очите на тие што продаваат, како не би биле погодени-навредени истите од овие зборови кои јас ги напишав погоре... а мене искрено баш ми е гајле за тие поени...
и не посочувај со прст кон мене дека сум единка, црна овца издвоена од стадото... нема да ти пројде, зашто не сум црна овца, бела сум... или барем не сум само јас црна овца во случајов.. има и многу повеке црни... ти одбери како повеќе ти се свиѓа...
Од сите мислења што ги прочитав овде, само ти стоиш на ставот дека треба да се забрани бампањето... Немам против да биде еднаш неделно, впрочем, се трудам да продадам нешто, не знам зошто ти пречи?
Досега не прочитав ни еден друг член да се согласи со твоето барање...
И те молам, немој со тоа овца црна бела, бумбар и останати зборови кои не ги кажав ниту сум ги имплицирал... едноставно дискутираме...