Автор Тема: Автолимарски и автолакерски сервиси и работилници  (Прочитано 169695 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Дај повеќе слики и малце подобјаснето, не се гледа каде е.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Нема у Севернава фер мајстор за фер цена.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Само висење над глава.

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 608
Мајсторот кој ми го правеше Поршето го препорачувам каде ќе стигнам. Сум му пратил уште миниуми 10 коли во секаква состојба (од едноставно освежување на лакот до добри хаварии) и никогаш немало проблем. Единствено, не очекувајте дека колата ќе ја среди за 2 дена, му треба барем дупло време од било кој друг мајстор, но направеното е стварно направено.
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Мајсторот кој ми го правеше Поршето го препорачувам каде ќе стигнам. Сум му пратил уште миниуми 10 коли во секаква состојба (од едноставно освежување на лакот до добри хаварии) и никогаш немало проблем. Единствено, не очекувајте дека колата ќе ја среди за 2 дена, му треба барем дупло време од било кој друг мајстор, но направеното е стварно направено.
Кој е мајсторот?

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
Авто лакер Цаци, мајсторот се вика Ице, во с. Дабиле, Струмица.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Дупло време не е проблем, дупло пари да не бара само. Да биде реален со цената.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6001
А фарбачо да не е Димче од Ораовица 😁

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Отсутен OZ_993

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
Епа луѓе еве дополнуванје на темава "Буби Бис" само шо ми го одобрија профилот, разгледајте и сами одлучете дали треба да му се даде шанса на сервисот, после спојуванје на браник со кнауф штрафови, исфарбани прагови до пола и ред други работи.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
УПМ

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Плавата е здрава - за споредба :) Црната е ушљакана.

Отсутен desden

• Почетник
  • *
  • Пораки: 21
Имам оригинален нов спојлер кој доаѓа со фабрички нанесен прајмер, а ја имам и шифрата на бојата (8CPCWWA) со која што треба да се исфарба. Каде да го однесам на фарбање? Сам да набавам боја или да го оставам тоа на мајсторот? Не мора да биде во Скопје, се движам низ цела Македонија. Сакам да биде квалитетно изработено.

Истото прашање и за половни капачиња за прскалки на фарови и половни 4 задни паркинг сензори, само тука најверојатно има повеќе работа пред фарбање, претпоставувам прво треба да се иструга старата боја и да се припреми површината, без разлика колку се ситни делчињата.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
А Матрикс во Дабиле тука кај мостчето не ги бива?

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
Немам искуство со нив, не би можел да кажам.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
Имам оригинален нов спојлер кој доаѓа со фабрички нанесен прајмер, а ја имам и шифрата на бојата (8CPCWWA) со која што треба да се исфарба. Каде да го однесам на фарбање? Сам да набавам боја или да го оставам тоа на мајсторот? Не мора да биде во Скопје, се движам низ цела Македонија. Сакам да биде квалитетно изработено.

Истото прашање и за половни капачиња за прскалки на фарови и половни 4 задни паркинг сензори, само тука најверојатно има повеќе работа пред фарбање, претпоставувам прво треба да се иструга старата боја и да се припреми површината, без разлика колку се ситни делчињата.
Овие ги пратам на фејсбук и вака на слики доста квалитетно работат.

https://m.facebook.com/Avtolaker-Gis-182205161794587/

Разгледај си, може ќе ти фати око.
Потпис.