Автор Тема: Паркинзи / Паркинг места низ нашите градови.  (Прочитано 321462 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Одг: Паркинзи / Паркинг места низ нашите градови.
« Одговори #435 на: 03 Август 2014, 22:24:28 pm »
Кој е тој Видое Назор?

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8249
  • Плинаш!!!
« Одговори #436 на: 03 Август 2014, 22:40:35 pm »
Тој е тој ;-)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #437 на: 05 Август 2014, 11:23:17 am »
toa shto e pod video nadzor ne znaci deka ke go sprecat lopovot da ti ja obie kolata... samo ke im pomognat na policija odposle da go najdat... sepak toa doveduva do edno nivo na sigurnost, bidejki kaj shto ima video nadzor lopovite poteshko se odlucuvaat da operiraat.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #438 на: 05 Август 2014, 12:33:48 pm »
Прав си! Ваква случка имаше колега на паркингот во рамстор доле. Му го скршија задното стакло и му го украдоа лаптопот. За саат време го најдоа и лаптопот и крадецот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #439 на: 05 Август 2014, 12:35:30 pm »
Ни ќутек јал, ни ќутек мирисал.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #440 на: 05 Август 2014, 13:34:12 pm »
Тоа дали јал или мирисал ќутек, пома неам, ама битно колегава си го врати лаптопот, и стаклото си го смени сам.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #441 на: 05 Август 2014, 21:41:59 pm »
ако имал осигурање за стакла, и записник од полиција, ке земел и за тоа парички...

кога сме веке кај стаклата.. имам удрено есап еден... јас регистрирам нај малку 4 пати годишно... и на секои 3-4 години мењам шофешајбна... парите анте за танте ми излагаат... само преку осигурањето, ги даваш на поише рати, а овака идеш и ги лупаш од одма... е сега, преку осигурањето знае да има и натегања извесни.. можело, неможело, до онолку признавале, од овие и оние ситуации не признавале бла бла бла... поготово на комбињата.. 3 стакла имаат... до душа киата имаше 10 хехехе...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 692
« Одговори #442 на: 06 Август 2014, 20:41:55 pm »
Кажете каде има бесплатно во Скопје да ја паркирам колата, а да не е многу далеку од центар, треба да стои цела ден од сабајле до вечер, за толку долг период ако платам паркинг една плата треба да оставам за паркирање?

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #443 на: 06 Август 2014, 20:47:37 pm »
На Партизанска ти е бесплатно. Имаш едно место кај вили кога се оди од холидеј ин накај веро џамбо ама има кал многу, лом ќе се направиш и ти и колата а како што врни можи и да заглавиш :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #444 на: 06 Август 2014, 20:48:12 pm »
Во ѓорче остави ја и фати си 5ка.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
« Одговори #445 на: 06 Август 2014, 20:48:17 pm »
Sproti Holidej In ima Tinex I edna ulicka posle Tinexot desno koga odis nakaj Olimpiski. Tamu ne se plakja, se nacekuva mesto I baska senka e.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #446 на: 06 Август 2014, 20:58:26 pm »
Кажете каде има бесплатно во Скопје да ја паркирам колата, а да не е многу далеку од центар, треба да стои цела ден од сабајле до вечер, за толку долг период ако платам паркинг една плата треба да оставам за паркирање?
Кај поранешна автобуска станица има паркинг кој се наплаќа. Влези во паркингот, помини го, помини го влезот во чаршија и во продолжение имаш паркинг - бесплатен.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #447 на: 06 Август 2014, 21:01:09 pm »
нејкам да сум безобразен... ама еднаш на бог знае колку време доаѓаш и тогаш несакаш да платиш паркинг... како ни е нас секој ден?

инаку беспари имаш, на земјеното патче, спроти гтц, што иде накај центар за странски јазици... влези внатре по патчето и барај или лево до тарабите (се гради нешто) или десно под дрвата... ако имаш среќа ќе најдеш одма, ако не ке почекаш малку и ке се ослободи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #448 на: 06 Август 2014, 21:04:01 pm »
Можеш и кај адвокатите тука одма после големиот паркинг кај Холидеј Ин, по едносмерната кога одиш кај таксистите, пред Вили имаш десно уличе, тука спикај ја некаде. Иначе нема да те фати којзнае колку...  Ако ја остаиш горе карши Холидеј ин, вака грубо не повеќе од 250 денари. А вака по гаражи ќе те фати поскапо. Плус 100че 150 че.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #449 на: 06 Август 2014, 21:07:28 pm »

Јас би паркирал во новата катна гаража карши Холидеј Ин. 30 денари саат. 12 саати = 360 денари.

Ем заштитена од сонце, ем заштитена од дождовите и глупостите што ги има во Скопјево изминатава недела. Паркирај под некое рандом дрво, па ако случајно ти тресне гранка на кола, ќе те кошта многу повеќе од паркингот.