Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За него зборам. Еднаш јас, еднаш татко ми, 2 пати братучетка ми сме паркирале таму, табли баравме сите тројца ко мрднати, и во сите три случаи таксист сме прашале, рекол ако е рампата крената паркирај. I was like "wut?"...
Како што најавија така и направија и почна наплатата и целосната примена на системот за зонско паркирање сликата беше полупразни паркинзи, место слободно за паркирање и секако помалку метеж.
Овие од поц се крајно ненормални ама уште поненормални се тие старите педерчиња што дремат на прозор и само чекаат некој кога ке се паркира да се јават да дојде пајакот да ја крене колата. Се работи за паркирање кола на резидентен паркинг за нецели 10 минути кај феријален дом, пајакот ја лапа ја носи на 300 метра и оп 2500 денара! Бев кај директорот на поц и му викам ДРУЖЕ срамота е бе ова што се прави ми вика БРАТ не си свесен дека старците на мене ми го научиле бројот и ми се јавуваат со потсмев ајде пуштај пајаци! ме сфати и платив само симболична 1000ка
Цитат: achtung на 29 Ноември 2013, 20:04:30 pmОвие од поц се крајно ненормални ама уште поненормални се тие старите педерчиња што дремат на прозор и само чекаат некој кога ке се паркира да се јават да дојде пајакот да ја крене колата. Се работи за паркирање кола на резидентен паркинг за нецели 10 минути кај феријален дом, пајакот ја лапа ја носи на 300 метра и оп 2500 денара! Бев кај директорот на поц и му викам ДРУЖЕ срамота е бе ова што се прави ми вика БРАТ не си свесен дека старците на мене ми го научиле бројот и ми се јавуваат со потсмев ајде пуштај пајаци! ме сфати и платив само симболична 1000ка Ај стави се во ситуација на жителите на таа уличка, иако не знам за која точно мислиш. Од 8 до 17 часот, цели 9 саати има цело време некој што е на кратко, 10,15 или 30 минути. На жителите не им менува дали ти ќе седиш 9 саати, или 30 души ќе седат по пола саат, слободно место за паркирање нема, а улицата е наменета за паркирање само за резиденти.