Se raboti za Jaguar XF-S 3.0 dizel od 2011. Odnesuvanjeto na Makkar mi lici na totalna neprofesionalnost, i toa ne prasajki ni za cena ni za nisto samo sakav sto pobrgu da zavrsam rabota.
Prvo mi kazuvaat deka nie ne servisirame koli sto ne se kupeni kaj nas. Vtoro, ako si gi kupite delovite kaj nas togas ke moze da vi gi montirame.Potoa, vreme na isporaka ke bide povekje od mesec dena, za na kraj, koga prasuvam za dostapnost na delovite mi kazuvaat: Vaka decko ke treba da cekas nekoi 20-tina minuti dur gi najdam u kompjuter kodovite na delovi, dostapnost i dr.
Ne znam kako moze da vrabotuvaat takvi luge koga se raboti za rabotno mesto so koi klientot go ima prviot kontakt, luge koi nemaat ni osnovna edukacija za komunikacija i gostoprimstvo!
Jas na niv mu barav samo usluga, ne gi prasav za trosoci, a oni ne mozea ni da razgledat dali gi imaat delovite ili treba da se naracat :@. Izbegav mn naluten od servisot.
Znaci vaka stoi rabotava, kolata e so slovacki tablici, i e kupena vo Trencin,SK, i da uste e pod garancija.
Prvata rabota stom izlegov od Makkar komunicirav so salonot u Trencin, mi kazaa deka oni ke im se javat , za da se razberat tie megu sebe kako partneri. Posle pola cas, menadzerot na salonot u Slovacka zvucese ponaluten i ponervozen duri i od mene, i mi kaza da ne se sekiram jas posto oni ke go resavat problemot, i mi spomnaa duri procedura za revizija od UK.
A mnogu srekjen ke bidam ako kontrolata(revizijata) ke bide uspesna!
Za moja srekja, XF-ot ima problem so zadniot lager na leva guma, so koj moze da se patuva do Slovacka i ke se servisira tamu.