Dvajca ti piseme deka kaznuvaat ti go tupish pak i "tvrdis", a sega jasno bilo deka ne moze da te kaznele, a kazano ti e deka moze. Pisi broj tvoj ovde ili daj izjava na notar, ako nekoj nekogaa kaznat za fabricki da te baraat za advokat ili deka ke im platis 300eu. Vaka tvrdenjeto tvoe e posmeshno i od tvrdenjava od politicarive.
Krajno me zabole mene dali ke te kaznele ili ne ili ti kako najstrucen advokat slucajot ke go padnes na sud. Polneleten si, si odgovaras za postapkite. Kazana ti e prevencija. Ti kako najpameten mozes sto sakas da pravis. Jas sum glup i ne mi se davaat 300eu, niti mi se bara advokat, niti pak imam zelba da se dokazuvam so policii, niti SLUCAJOT da go pagjam pred sud. Jas si zapisav vo soobrakjajna toa sto trebase i mojata rabota e zavrsena.
Izvinete sto probav da vi spasam 300eu iako ocigledno e deka ste sadomazohisti i na kazni se palite. Nema da mi se povtori nikogas tuka veke davanje dobronameren sovet za bilo sto.
Sledno ete ako ve zastanat so spenser za temni stakla ili bilo koj kriminal, kazete tamu deka cela drzava e ukradena i kaj se parite od znameto, moze ke vi popustat ili nagrada ke vi dadat deka epten ste gi zeznale.
Edit: Fala za pozdravot i jas te pozdravuvam.