Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1873635 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55337
  • Махер
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1905 на: 23 Јули 2013, 13:31:46 pm »
На таа пара...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1906 на: 23 Јули 2013, 13:36:20 pm »
 ??? Не ти ја сватив поентата...сакаш да кажеш демек имам пари и треба да одам негде во Дубаи на одмор или во Египет или во Шпанија или на Малдивите или...?

А ти па од кај знаеш јас колку пари имам, да не си ми книговодител?  ;D
« Последно менување: 23 Јули 2013, 13:54:57 pm Sportex »

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11177
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1907 на: 23 Јули 2013, 15:05:36 pm »
@Sportex дај инфо за ова тераса, кујна, купатило, игротека. Каде е поточно, ако имаш некоја сликица и дај контакт :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1908 на: 23 Јули 2013, 15:09:54 pm »
Па да ми го земеш местото !   ;D Има слободно само од 10/ти Август и јас го безицирав во наредните 10 дена пред само пола час на инсистирање на децата и жеништето! Едно е такво со цел спрат, другите се студија!

Чек да побарам слики ако чувам у комјутер ако не утре од хардот ќе ги симнам, пшто последен пат таму бевме кога малиов не беше уште роден значи 2010 !  ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11177
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1909 на: 23 Јули 2013, 15:23:31 pm »
Јас ум од 14-ти на одмор. Ако биде добра понуда, замети песокот од соба да не влагаме во прљаво ;D

Озбилно, ако имаш линк, каде е какво е или некоја слика сподели. И мејл за контак ако имаш. Не мора тука, може и во Прилеп (ПП) :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1910 на: 23 Јули 2013, 16:09:18 pm »
Sliki i info vo Prilep....ama tomorrow !

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
Одг:
« Одговори #1911 на: 23 Јули 2013, 16:10:49 pm »
Спoртeкс, и јас би замoлил за линк или кoнтакт, би oдeл пoслe 26ти август, oсвeн акo мислиш да oстаниш 2 мeсeци!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #1912 на: 23 Јули 2013, 16:14:30 pm »
Her Doctor...едвам разбрав шо си пишал...као рецепта да пишуваш ебаго....чкртки мртки.....!

Ќе најдам некое сликце на хардот имам, сега баш од собите не сум сигурен дали има слики ама од терасата и надвор имам сигурно!

Па ќе пишам и цените како се !

Нема линк на нет, барем немаше ако сега ставила не знам, јас контактирам преку телефон...шпрехензи инглиш малку жената така да не е пробелм!

Муж нема не е мужена... !  ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #1913 на: 23 Јули 2013, 16:15:11 pm »
Сporteкс, I јас бi замoлiл за лiнк iлi кoнtакt, бi oдeл poслe 26ti авгuсt, oсвeн акo мiслia да oсtанia 2 мeсeцi!

Ете кој има „кирилица“ на Самсунг телефон :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #1914 на: 23 Јули 2013, 16:21:19 pm »

Ете кој има „кирилица“ на Самсунг телефон :D
[/quote]
Прв пост шо го напишав на кирилица, од неколку дена стариов S3, ама олку хаос не очекував :) Ќе кажуваш tips&tricks, уствари овие работи се everyday usage!
@Sportex фала унапред, и претходниот пат жена ми се разбра на Deutch!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
Одг:
« Одговори #1915 на: 23 Јули 2013, 17:07:12 pm »
I jas ja imam istata maka :)
Vidi u temata za Androidi i chuda u Tehnika i oprema, valjda ke najdesh chare :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг:
« Одговори #1916 на: 24 Јули 2013, 10:27:54 am »
Ако нема ситен песок за мене не е добра плажата. Закинтос е бог и батина за лефкада. Иначе лефкада цела ја прошетав. Порто катцики нема ситен песок ама не е лоша али па затоа наши врие, као у Охрид. Ја научиле и ајде. Катизма срање. И така натака. Егремни ок плажа. Ми се свиѓаше. Ама треба планинарски способности кој ја ги имам али со мене луѓето ги немаат. Највеќе впечаток ми остави калиматци плажата. Ситен песок и опуштено е. Водопадчето кај нидри е исто убаво место, треба да се види.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #1917 на: 24 Јули 2013, 11:18:20 am »
Егремни ок плажа.

Штом Егремни ти е само ок плажа, тогаш ти имаш сериозно високи критериуми за плажа кои повеќето овде ги немаме  ;)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
« Одговори #1918 на: 24 Јули 2013, 12:05:21 pm »
Егремни ок плажа.

Штом Егремни ти е само ок плажа, тогаш ти имаш сериозно високи критериуми за плажа кои повеќето овде ги немаме  ;)

Подобри плажи од лефкада, поготово дивите плажи без многу луѓе и кафичи , со понекој див кампер се врв (барем за овој дел од земјината топка) е сега карибите и малдивите .... ама за повеќето од нас се маааалце далеку !

Лефкада препорака за секој кој има желба за активен одмор и мин. 50 км возење дневно за да се прошета островот.

- него за Парга повеќе инфо ако бил некој сместување... што како , вода топла - ладна, планирам почеток на Септември да одам.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7261
Одг:
« Одговори #1919 на: 24 Јули 2013, 13:35:20 pm »
Ако нема ситен песок за мене не е добра плажата. Закинтос е бог и батина за лефкада. Иначе лефкада цела ја прошетав. Порто катцики нема ситен песок ама не е лоша али па затоа наши врие, као у Охрид. Ја научиле и ајде. Катизма срање. И така натака. Егремни ок плажа. Ми се свиѓаше. Ама треба планинарски способности кој ја ги имам али со мене луѓето ги немаат. Највеќе впечаток ми остави калиматци плажата. Ситен песок и опуштено е. Водопадчето кај нидри е исто убаво место, треба да се види.

Ситен песок имаше во Никиана (е сеа незнам дали е вештачки донесен или пак природен), мирна и потопла вода, но ја немаше тиркизната боја на море.

Е пошо сакаш убава песочна плажа, тогаш ти препорачивам како следна дестинација Скиатос. Само траект 2.5 часа, со кола незнам колку ќе ти се исплати.