Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1716635 пати)

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1665 на: 27 Јуни 2013, 09:53:26 am »
Кај нас е дневница 300 ден а хамбургер 150

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1666 на: 27 Јуни 2013, 09:59:02 am »
Е па ти сакаш цел хамбургер одеднаш да го изедеш.

Денес компирчињата, утре лепчето а задутре плескавицата...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
« Одговори #1667 на: 27 Јуни 2013, 11:30:58 am »
Ne vleguvajte vo film :)
pakistanci ima kolku sakate rabotna sila amali, 2000 ne zemaat ovie...
Nego do opstina centar vo City hotelon imalo evtini araNzmani za Grcija koj e zainteresiran neka ja proveri informacijava...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #1668 на: 27 Јуни 2013, 12:27:16 pm »
Златни песоци или Сончев Брег?  и колку е поскапо едното од другото место :)

Отсутен freakyniki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 329
« Одговори #1669 на: 27 Јуни 2013, 15:11:48 pm »
ja bev preklani  soncev breg a pred toa zlatni pesoci.... 2 se odlicni mesta mondenski mesta so mnogu zabava, ama ne e toa toa sto go znaes bugarija zenski prevrtuvanje :)......rabotata e toa sto site izglea go slusnale toa pa se nakotile poveke petli nego kokoski..... voedno dvete mesta se ednakvo skapi i se bas skapicki, ali vo sekoj slucaj znaat da ti gi zemat parite.
Пеглал не пеглал....пегли време пролази

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #1670 на: 27 Јуни 2013, 15:15:46 pm »
Фрикиники друже јас крајот на јули планирам да одам во Сончев Брег преку агенција, најверојатно во Hotel Golden & Sunny Dreams, не знам сеуште, или предложи ти некое сместување.  Ако можеш и ако знаеш да кажеш збор два повеќе во врска со овој хотел, и околу местото таму, на пример како е со цени навечер кога ќе излезеш, храна, на кои плажи е добра водата, кои да ги посетиме итн..  :)

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212
« Одговори #1671 на: 27 Јуни 2013, 15:18:39 pm »
Да не знае некој што, како, документи треба и колку време се чека за визи за Дубаи - приватна режија само пат и визи ќе ми требаат..?

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #1672 на: 27 Јуни 2013, 15:18:40 pm »
ja bev preklani  soncev breg a pred toa zlatni pesoci.... 2 se odlicni mesta mondenski mesta so mnogu zabava, ama ne e toa toa sto go znaes bugarija zenski prevrtuvanje :)......rabotata e toa sto site izglea go slusnale toa pa se nakotile poveke petli nego kokoski..... voedno dvete mesta se ednakvo skapi i se bas skapicki, ali vo sekoj slucaj znaat da ti gi zemat parite.

уште ли има германки со к*р да ги ринеш?

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #1673 на: 27 Јуни 2013, 15:18:53 pm »
Скапи?

Баш сите ми зборат колку било ефтино , колку пари ти потроши за 10 дена ?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1674 на: 27 Јуни 2013, 15:19:55 pm »
Поевтино од Охрид е.

Отсутен Bauer

• Редовен
« Одговори #1675 на: 27 Јуни 2013, 15:24:02 pm »
Брат ми е моментално Сончев Брег а јас бев пред некоја година, малку поскапо било од тогаш, во неговиов хотел (глобус 4*) се доплаќа за ви фи 6 лева од ден, имало зона од плажата што се плаќало и такви ствари имаат напраено плаќање за све. Влез во дискотека 15 лева со 8 пијачки. Јас коа бев беше 5лева влез без пијачка. Ама јас коа бев во алл инклузив и се пијаневме уште во хотелот на гага и не одевме по кафичите мн мн дирек дискотека

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
« Одговори #1676 на: 27 Јуни 2013, 15:27:40 pm »
po primerot na zero, zimas edna kamp prikolica ja lupas vo gejlada nekade vo kamp, i imas kade da ides na prodolzen vikend, uste poubavo ako imas nekoj fer prijatel po pola da ja zemete da podelite troskovi i da se dogovarate za odmaranje, pa moze i nekoe iznajmuvanje da padne cisto radi pomali trosoci na godizno nivo za zakup... ;)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #1677 на: 27 Јуни 2013, 15:29:05 pm »
Влез во дискотека 15 лева со 8 пијачки.
Тоа се 8 евра, плус 8 пијачки не е скапо тоа, оди во Будва пример излези со 8 евра да те видам 2 пивца и ајт  :)

Отсутен Bauer

• Редовен
« Одговори #1678 на: 27 Јуни 2013, 15:31:05 pm »
Нуме, шо одмор тој во приколка? Умор

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #1679 на: 27 Јуни 2013, 15:32:54 pm »
Почетната инвестиција не е мала, али моментот дека во било кое време имаш каде на море да отидеш е прекрасна работа.

На моиве ептен им се исплати пошто и двајцата се пензионери, па и така немаат обврски. Најмалку 3 месеца годишно се таму.

Конкретно, во кампот во кој ние одиме, сезонски (од крај на април до почеток на октомври) кошта мислам околу 1200 евра. За тие пари се добива плац, можност да престојуваат до 4 луѓе, место за кола, струја и вода.

Нас приколицата ни е таму цела сезона, и цело време има некој таму. Моите се прибраа на 20ти, во моментов таму е брат ми. Најверојатно и јас ќе одам некоја недела-две.

Бауер: Не мешај Градиште со прописен камп. Бољи одмор (ако бараш вистински одмор) од тој во камп нема. И не праиме муабет за приколка 303-ка во градиште. Праиме муабет за 6 метарска приколица, со 4 комотни лежаи, сопствено WC, целата опколена со настрешници, сенка цел ден, на море.

Сабајле станувам, отварам врата од приколица и идам директ у море. Морето ми е на 30 метра. Апсолутна тишина, нема улици, нема коли, нема кафичи, нема бука. Одмор.

ЕДИТ: Да доловам.