Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1721517 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1575 на: 19 Јуни 2013, 00:38:53 am »
Србија на плоштад!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #1576 на: 19 Јуни 2013, 00:40:38 am »
абе за одмор е темава, не за нова година ;D

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #1577 на: 19 Јуни 2013, 01:02:32 am »
ако де да се позезаме малце :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #1578 на: 19 Јуни 2013, 09:52:53 am »
Сепак јас мислам дека најдобро ќе си поминеш во Крчова на плоштад, евентуално после на базен да се разладиш.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
« Одговори #1579 на: 19 Јуни 2013, 10:30:40 am »
Ајде сеа давајте предлог за нешто поефтино... Албанија, грција, црна гора.. Планирам да идам со лепша половина, така да, да не биде место со 24/7 журка, али и да не биде пусто во 10 саат вечер него да има кај дс се мрдне... Планирам да идам со фордчето ако го средиме со онак до тогаш :)) Така да може и да се прошета на некое место успат... :)

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
« Одговори #1580 на: 19 Јуни 2013, 14:49:49 pm »
Сакам во Турска летово да идам со девојка ми у Анталија некои искуство како е што е, агенции цени и слично ?

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #1581 на: 19 Јуни 2013, 14:58:20 pm »
Знам само дека е неподносливо топло, пази да не припаднеш кога ќе се симнеш од автобус/авион ;D

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
« Одговори #1582 на: 19 Јуни 2013, 15:03:45 pm »
Сакам во Турска летово да идам со девојка ми у Анталија некои искуство како е што е, агенции цени и слично ?

Ако одиш со женска таман ќе ти биде дестинацијата, значи ако одиш во поубавите хотели 4* и 5* обично се на периферија од градот и тука имаш се шо ќе посакаш, хотел, јадење пиење нон стоп неограничено алкохол и безалкохол зборам за услуга Алл инклс, има базен приватна плажа од хотелот или плажа за неколку соседни хотели некои хотели имаат и бар на плажата исто и тука не се плаќа пиење локај цел ден а носат и ручек ако не ти се  оди во хотелот 200м. Навечер има дискотека од хотелот не е нешто њоњ само гостите од хотелот тука ти чим пдиш со женска нема да ти биде по бркање пичиња ќе си поџуската и вкревет. Да не нагласувам дека под дифолт имаш клима бо секоја соба без доплата.
Негативности: немаш град, ако сакаш шопинг или шетња треба да одиш со долмуш-градски превоз евро-правец или така нешто зависи колку си оддалечен со хотелот од градот, и последниот за назад е во 00:00 мислам. Е сеа се пва го прескокаш ако хотелот ти е во близина на градот или Анталија ии Алања.  
Цени за ваква услуга со 4 и 5* се движат од 500еу нагоре до бескрај, на промоција по сгенцииве можеш да најдеш и до 450 еу
Ако сакаш хотел во центарот за оваа цена не добиваш 4 или 5* туку 3* ама добиваш центар на град шеталиште дискотеки без употреба на автобус, ова е подобро за тие шо сакаат да лумпуваат по дискотеки, и плус во Алања во градот има една од најубавите плажи Клеопатра бич тоа е градска плажа и е многу убава за разлика од тие покрај хотелите плажите

Има хотели и од 380 евра но нешто им фали, или не се на плажа па треба или мн да пешачиш или да те носат со комбе на плажа?! Не препорачувам, или имаат некоја друга маана, само со доручек или ситомашна кујна и слично

Агенции, Сава турс, Савана, Фибула, ЕТц травел со овие сум патувал јас и се ок

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #1583 на: 19 Јуни 2013, 17:20:13 pm »
Сепак јас мислам дека најдобро ќе си поминеш во Крчова на плоштад, евентуално после на базен да се разладиш.
Ако го закитираш базентон да не пушта вода... а одамна му се мисла малу палстобитче да му стаам xD

Отсутен Vinicanec

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 78
« Одговори #1584 на: 19 Јуни 2013, 18:28:02 pm »
Ајде сеа давајте предлог за нешто поефтино... Албанија, грција, црна гора.. Планирам да идам со лепша половина, така да, да не биде место со 24/7 журка, али и да не биде пусто во 10 саат вечер него да има кај дс се мрдне... Планирам да идам со фордчето ако го средиме со онак до тогаш :)) Така да може и да се прошета на некое место успат... :)
оди несебар бугарија

Отсутен Allexxander

• Сениор
Одг: Re: Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #1585 на: 19 Јуни 2013, 18:32:42 pm »
Каде бе пријател, у Бугарија со девојка кај се иде... :) Јас би му препорачал у Турција

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #1586 на: 19 Јуни 2013, 18:48:03 pm »
Кој бош муабет е тоа ,,у Бугарија со девојка не се иде", тоа чудо некое. Знам пар фрајли шо се водеа по ова ,,мото" и стварно, се шинаа од е**ње... Мораа после да зимаат козметики за средување жуљеви на раце :)

Кај год сакаш отиди, битно е времето да ти се погоди, пошо иначе ќе ти преседне и одмор и све...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
Одг:
« Одговори #1587 на: 19 Јуни 2013, 19:08:16 pm »
Не мислев во таа смисла, нив нема да им биде пријатно како прво затоа што во Несебар и Сончев брег се 80% мажи кои отишле поради горенаведената причина, па сеа ти види дали е добар избор да се оди таму. :) Има многу подобри алтернативи...

Отсутен jufka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
« Одговори #1588 на: 19 Јуни 2013, 19:24:35 pm »
Не мислев во таа смисла, нив нема да им биде пријатно како прво затоа што во Несебар и Сончев брег се 80% мажи кои отишле поради горенаведената причина, па сеа ти види дали е добар избор да се оди таму. :) Има многу подобри алтернативи...
Потполно се сложувам.  Со девојка се оди Албена или евентуално Варна, има доста убави места за излегување

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
« Одговори #1589 на: 19 Јуни 2013, 20:46:37 pm »

Ако одиш со женска таман ќе ти биде дестинацијата, значи ако одиш во поубавите хотели 4* и 5* обично се на периферија од градот и тука имаш се шо ќе посакаш, хотел, јадење пиење нон стоп неограничено алкохол и безалкохол зборам за услуга Алл инклс, има базен приватна плажа од хотелот или плажа за неколку соседни хотели некои хотели имаат и бар на плажата исто и тука не се плаќа пиење локај цел ден а носат и ручек ако не ти се  оди во хотелот 200м. Навечер има дискотека од хотелот не е нешто њоњ само гостите од хотелот тука ти чим пдиш со женска нема да ти биде по бркање пичиња ќе си поџуската и вкревет. Да не нагласувам дека под дифолт имаш клима бо секоја соба без доплата.
Негативности: немаш град, ако сакаш шопинг или шетња треба да одиш со долмуш-градски превоз евро-правец или така нешто зависи колку си оддалечен со хотелот од градот, и последниот за назад е во 00:00 мислам. Е сеа се пва го прескокаш ако хотелот ти е во близина на градот или Анталија ии Алања. 
Цени за ваква услуга со 4 и 5* се движат од 500еу нагоре до бескрај, на промоција по сгенцииве можеш да најдеш и до 450 еу
Ако сакаш хотел во центарот за оваа цена не добиваш 4 или 5* туку 3* ама добиваш центар на град шеталиште дискотеки без употреба на автобус, ова е подобро за тие шо сакаат да лумпуваат по дискотеки, и плус во Алања во градот има една од најубавите плажи Клеопатра бич тоа е градска плажа и е многу убава за разлика од тие покрај хотелите плажите

Има хотели и од 380 евра но нешто им фали, или не се на плажа па треба или мн да пешачиш или да те носат со комбе на плажа?! Не препорачувам, или имаат некоја друга маана, само со доручек или ситомашна кујна и слично

Агенции, Сава турс, Савана, Фибула, ЕТц травел со овие сум патувал јас и се ок
Фала друже за детелново известување само ако моежеш да ми кажеш кај се наоѓаат агенцииве Сава турс и етц травел може и у порака :)