Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Многу интересно.FORD FIESTA 1.6 120KS TREND PLUS AUTOMATIChttp://www.toyota.com.mk/koristeni/ford-fiesta-16-vvt-i-120ks-trend-plus-automatic/За 6500 еур, самошто разработена. Погодна за работа на еколошко гориво.
Ај што троши, не ни иде.
кога ке потроши моторот 1.6, 6 литри нека ми се јави слободно, истата кола ја имам испод 10 литри не е ...
Цитат: JR на 05 Јули 2017, 08:41:39 amкога ке потроши моторот 1.6, 6 литри нека ми се јави слободно, истата кола ја имам испод 10 литри не е ... Другар има 1.6 само предходна генерација фејслифт.. истиот мотор е со овај.. Отворено од 5.2 до 6л.. Додека градска околу 8... Според бордот.
Голфот е кај мене у комшии. Секој ден го гледам. Вака изгледа како добар, очуван. Убаво работи.Али типот шо го вози, никогаш не го вози нормално. Се нешто го стиска, го сили, го мачи. Секогаш е паркиран убутан у жива ограда.Не сум приметил кога точно го донесоа, ама не е многу време кај овој газда. Нема ни година дена како е тука...