Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако си спремен на почеток да ја доведеш во добра механичка состојба, нема да имаш проблеми и да се е*аваш по мајстори. Само добар избор на заменски делови и не пробувај да заштедиш на ситници при првичното оправање од типот, истрошени дискови, ослабнати амортизери, промена на уље во менувач и глицерин во кочници, промена на држачи на мотор и све што си носи староста и километрите. Најбитно е првобитно да ја доведеш во најдобра можна состојба, и после ќе биде полесно
(165 PS) Opel J ST 150 Jahre Opel 2.0 CDTi/Klima/SHZ/Tempo/AHKAccident-free €8,900 (Gross)€7,479 (Net) 19.00% VAT
(165 PS) Opel Astra 2.0 CDTI DPF Sports Tourer Xenon / 1 HandAccident-free €8,290 (Gross)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
2.4 јдт.. Без 10 во град, не праиме муабет.
Цитат: zeroSignal на 10 Јули 2016, 13:31:47 pm2.4 јдт.. Без 10 во град, не праиме муабет.Greska, 8,8 gradski prosek, so normalno vozenje za 166 zboram.
На зоки полото за беспари (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: FiLo на 13 Јули 2016, 04:46:23 amНа зоки полото за беспари (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да не го зарибал новиов газда ?