IMA Edna Alfa 145 1,6 prva gazdarica so 35 000 km pominati, ednas e prefarbana megjutoa od stoenje na sonce bojata e poftorno izbledena. Gi molam poupatenite da se proiznesat, na sto treba da se vnimava. Cenata I e 300 EUR.
Ако не ја земаш колата, би ти бил благодарен доколку ми проследиш контакт на мене, заинтересиран сум.
Треба да припазиш на сите оние работи кои страдаат кај стоена кола како црева, цевки и се што може да пукне или да се исуши од стоење. Моторите немаат некои познати детски болести од кои страдаат. Летвите им се осетливи ако се вртел воланот нагло до крај.
Сензорите на моторот страдаат и доведуваат до лоша работа или зголемена потрошувачка.
Главни сензори на кои треба да се обрне внимание се MAP, Lambda и сензор за разладна течност во блокот.
Задниот трап во поодмината километража страда и тркалата добиваат нагиб позади, и тоа се решава со китови за репарација многу ефективно.
Уште еднаш ќе ти напоменам, ако не се нафаќаш да ја купиш колата, те молам проследи ми контакт до сопственичката бидејќи навистина сум заинтересиран да ја земам.