Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Za 2500e jas sega ke go prodadam audito,so ima pomalku km,so ima nov plin,remap.bandasi,folii,spusteno i red drugi raboti.1600e maks.
Мартин не јади трици, тоа што ја удрив не значи дека не вреди сменети се хауба браник и фар сменав се живо диво на нејзе дискови плочки акум. масла филтри провери во тема ја фарбав цела нови гуми и непамтам друго незнам овој како ја чувал али јас му ја дадов со влог само полнење плин и гас функционално се на нејзе електрики клима копчиња технички исправна топ ако ја чувал така без разлика што ги нема бандашите и фолиите си вреди за тие пари .
Цитат: MecheTo на 28 Јуни 2016, 23:30:04 pmZa 2500e jas sega ke go prodadam audito,so ima pomalku km,so ima nov plin,remap.bandasi,folii,spusteno i red drugi raboti.1600e maks.Пиши вo привaтнa пoрaкa aкo гo пoрдaвaш Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Цитат: Nukeproof на 28 Јуни 2016, 23:43:16 pmЦитат: MecheTo на 28 Јуни 2016, 23:30:04 pmZa 2500e jas sega ke go prodadam audito,so ima pomalku km,so ima nov plin,remap.bandasi,folii,spusteno i red drugi raboti.1600e maks.Пиши вo привaтнa пoрaкa aкo гo пoрдaвaш Sent from my LG-D855 using TapatalkНе е мој го продава човекот што го купи од мене пиши цената не е фиксна јави му се ако си за земање прашај што е како е, да не беше земено полото би го зел назад.Цитат: MecheTo на 28 Јуни 2016, 23:30:04 pmZa 2500e jas sega ke go prodadam audito,so ima pomalku km,so ima nov plin,remap.bandasi,folii,spusteno i red drugi raboti.1600e maks.Како кажваш ко рс4 2015 да продаваш твоето е 2 год постаро нема кожа и е смртвагон
Вреди 159кава? Мада тешко да е на оригинал кмhttp://reklama5.mk/AdDetails?ad=2066107