Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4212926 пати)

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5080
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #28800 на: 17 Февруари 2025, 11:22:53 am »
Tie leksusi se direct inj kolku sto znam. Ne letaj so lambda sonda muabetot da ne sto sum kreval raka.....

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
« Одговори #28801 на: 17 Февруари 2025, 11:58:40 am »
И дај отфокусирај се од лексус пред да има реприза на приказната со астрата. Кола не се бира по модел туку си правиш буџет за возило, правиш анализа за што го користиш возилото и што треба да исполни за да ти го олесни животот и бараш модел соодветно на тоа. Автомобилот е само еден уред за да ти го олесни животот.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 500
  • The best or nothing.
« Одговори #28802 на: 17 Февруари 2025, 13:35:05 pm »

И дај отфокусирај се од лексус пред да има реприза на приказната со астрата. Кола не се бира по модел туку си правиш буџет за возило, правиш анализа за што го користиш возилото и што треба да исполни за да ти го олесни животот и бараш модел соодветно на тоа. Автомобилот е само еден уред за да ти го олесни животот.

Многу точно и правилно размислување.

Сепак, ова не важи, доколку имаш услови (финансии) за второ/трето возило, кое најчесто би некое бесно, или пак некое "пензионерско" возило во зависност од желбата на возачот.

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6020
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #28803 на: 17 Февруари 2025, 13:59:06 pm »
Апдејт:Колата ја провери главниот механичар од Фиат (не дека знае сѐ, особено за Лексус) и установи дека колата има проблем со корозија на издувот пред катализатор. За останатото е зборнато со него и со автолакер. Цената на колата е прифатлива и е испод 5к. Останува да се прегледа детално и да ги добијам фактурите од последните сервиси.
Чест проблем.
https://carspecmn.com/2006-2012-is250-gs300-gs350-p0420-p0430-check-engine-light-andor-car-is-loud-pinhole-leak-at-y-pipe-assembly/

Отсутен vlatko05

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 340
  • k24a3
« Одговори #28804 на: 17 Февруари 2025, 14:13:54 pm »
Хонда Акорд 2.0 2010

https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5263381

Прв сопственик, 9к. Подобар избор од братму Лексус.

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5080
« Одговори #28805 на: 17 Февруари 2025, 14:48:40 pm »
Апдејт:Колата ја провери главниот механичар од Фиат (не дека знае сѐ, особено за Лексус) и установи дека колата има проблем со корозија на издувот пред катализатор. За останатото е зборнато со него и со автолакер. Цената на колата е прифатлива и е испод 5к. Останува да се прегледа детално и да ги добијам фактурите од последните сервиси.
Чест проблем.
https://carspecmn.com/2006-2012-is250-gs300-gs350-p0420-p0430-check-engine-light-andor-car-is-loud-pinhole-leak-at-y-pipe-assembly/
Nestorce mnogu ja tupis. Prasa ti odgovorija, ako sakas kupi ja i toa e. Zivotot e skolo, muabetot e lekcijata da ne ja platis skapo. Kupi, pravi i vozi

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14157
« Одговори #28806 на: 17 Февруари 2025, 15:00:11 pm »
На крај ќе му испадне поскапо од таа што му ја предложив.

За човек со 40 години искуство на свои 20 години, чудно размислува :)

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2345
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #28807 на: 17 Февруари 2025, 15:05:49 pm »
Хонда Акорд 2.0 2010

https://reklama5.mk/AdDetails?ad=5263381

Прв сопственик, 9к. Подобар избор од братму Лексус.
боље му е лексус

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1893
« Одговори #28808 на: 17 Февруари 2025, 15:08:04 pm »
Се додека нема фамилија и деца вакви екскурзии може да си прави, се зависи ако ти се исплати саати изгубени за да се среди vs саати заработка на пари и работа за тоа време ондак е океј, меракот нема цена на крај од денот, планот ти е да ја увезеш истава или горе само да си ја возиш, ако е горе(размисли вајда за продажба после како што иде таму потешко е вајда постар модел итн.)

Како и да е со среќа што и да одлучиш

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #28809 на: 17 Февруари 2025, 15:27:37 pm »
Под фамилија се подразбира многу широк спектар на гледишта не значи дека ако е во моногамија(со жена ,2,4,6 деца) тука животот престанува па не треба да купува кола или пак да оди на журки на Миконос на карл кох, значи не е ни почеток ни крај со тоа ако имаш потомство ,никој не гарантира дали утре ке се разбудиме дали пак животот ни е лимитиран со број на години, нашите предци сите биле по 6-7 деца па кое останало живо останало ниту му се жртвувал ниту ништо тоа ти е што тие сега испадна ако имаш жена или дете недај боже 2-3 ке се усерат не треба да е изговор животот е она што ни се случува.Несторче лексус е фантастичен избор сепак тоа тие дреам кар исполни си го тоа задоволство. Живели 🍻

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6020
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #28810 на: 17 Февруари 2025, 15:45:37 pm »
Се додека нема фамилија и деца вакви екскурзии може да си прави, се зависи ако ти се исплати саати изгубени за да се среди vs саати заработка на пари и работа за тоа време ондак е океј, меракот нема цена на крај од денот, планот ти е да ја увезеш истава или горе само да си ја возиш, ако е горе(размисли вајда за продажба после како што иде таму потешко е вајда постар модел итн.)

Како и да е со среќа што и да одлучиш
Планот е горе да се вози, да не се царини бидејќи ќе имам проблем со влез-излез. Тука имам кола, а комбето со кое возам ми користи за до работа. Количето што го имам троши 5л/100км и ми е супер за џебот. Намената на Лексусот му е за долги релации (Германија-Македонија-Грција (Лефкада, Солун)-Бугарија и сл).

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5073
  • The Spartan General
« Одговори #28811 на: 17 Февруари 2025, 15:54:02 pm »
Mnogu e izvozen za taa namena.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43919
  • Il Moderatore
« Одговори #28812 на: 17 Февруари 2025, 17:24:19 pm »
Апдејт:Колата ја провери главниот механичар од Фиат (не дека знае сѐ, особено за Лексус)

Пациентот со мозочен удар го прегледа главната медицинска сестра на ортопедија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 500
  • The best or nothing.
« Одговори #28813 на: 17 Февруари 2025, 17:45:25 pm »
Дали линковите од мобиле.де ве "носат" накај плејстор, или кај мене е проблемот?

@nestor04 хонда акорд 2005-2010, по која цена се горе? Мене ме блокирал мобиле.де
Проверени коли/мотори се, и ќе тераат многу повеќе од 300к км.

Отсутен Jimny

• Редовен
« Одговори #28814 на: 17 Февруари 2025, 17:57:12 pm »
Апдејт:Колата ја провери главниот механичар од Фиат (не дека знае сѐ, особено за Лексус)

Пациентот со мозочен удар го прегледа главната медицинска сестра на ортопедија.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ( 🍻)