Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3282457Момци совет/искуство со мерцедес е270 караван, на што да се припази, дали страдаат од корозија? Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Жарко неколку години го има аутото, не знам колку му бара и каков дил нуди, само можам да кажам дека не е роскоп таксистички и дека е водено соодветна грижа за колата. А и здраво оди аутото
Цитат: Simo - Carrier159 на 11 Февруари 2022, 21:56:16 pmЖарко неколку години го има аутото, не знам колку му бара и каков дил нуди, само можам да кажам дека не е роскоп таксистички и дека е водено соодветна грижа за колата. А и здраво оди аутото Ќе ми беше ептен криво ако беше и аутоматик, вака со рачен менувач се помирувам што колава искочи на оглас откако купив.
Уште пред да купеш беше на оглас.Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Цитат: зоки-златен на 14 Февруари 2022, 22:19:51 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 11 Февруари 2022, 21:56:16 pmЖарко неколку години го има аутото, не знам колку му бара и каков дил нуди, само можам да кажам дека не е роскоп таксистички и дека е водено соодветна грижа за колата. А и здраво оди аутото Ќе ми беше ептен криво ако беше и аутоматик, вака со рачен менувач се помирувам што колава искочи на оглас откако купив.Ќе ти кажам утре дали е добра :)Сервисот на жаре ни е на 10 метри од фирма ќе одам на тест утре :)ама ако беше ауто како ке и ја вратеше "Фтора"Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Колку би идела на пазар Skoda Fabia 1.0 со плин, 2017 година?