Gledam ima dosta V6ki na mobile.de.
https://m.mobile.de/auto-inserat/ford-mustang-3-7-v6-xenon-full-leather-camera-sensors-plunge/295220194.html?ref=srp
Ovoj dosta dobra cena ima za toa kolku km i kako izgleda.
Postarite m9deli duri i na LPG ima.
E sega gledav i Challenger i Camaro, Fordot ima podobra cena, Challengerot mi deluva pomokno na izgled, Camaro ima 2.0T ama nekako izgubi na karakter so noviot model.
Definitivno Challengerot ima najveke karakter, dobra vnatresnost, nema T model, a Fordot mi deluva kako pologicen izbor, dovolno karakter zadrzano bar za mene, vnatresnosta e dobra izbor na motori i izvedbi kolku sakas, i za odrzuvanje valjda bi bil polesen.
Скоро сум сигурен дека ова е независен, неофицијален увоз. Европа воопшто не го доби V6 Мустангот.
Европските Мустанзи имаат „бели“ задни светла, американските имаат црвени.
Најлесно ќе ги разликуваш така.
Од сите три, јас би одел на Мустанг, највеќе пошто колата и официјално се увезува и се нуди на наш пазар, и имаш поддршка од дилер. За Chevrolet немаме дилер, за Dodge да не праиме муабет.
--
Edit: 2.3 EcoBoost моторот е одличен. Плус, имаш опција за Mountune фабрички тјунинг компоненти со кои се задржува гаранцијата (ако колата ја има) и се тестирани и одобрени од Ford. Итн, итн.
Одлична платформа е за понатамошни заебанции.