Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4550686 пати)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #18945 на: 25 Декември 2018, 21:56:26 pm »
Очекував некој седмак кога пиша кола ли авион ли е. Кога гледам ѓезве...

Отсутен Borce-Fiat

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 927
  • Virus-Alfa
« Одговори #18946 на: 25 Декември 2018, 22:43:59 pm »
Abe sea, nebiva site da vozime The Ultimate Driving Machine, za nekoj od nas, gezveto e avion.....
LA MACCHINA DELLA EMOZIONI

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #18947 на: 25 Декември 2018, 22:51:01 pm »
Abe sea, nebiva site da vozime The Ultimate Driving Machine, za nekoj od nas, gezveto e avion.....
Alfa Giulia не е ѓезве. И е доста скапа... ако тоа ти беше поентата на муабетот :)

Отсутен Borce-Fiat

• Јуниор
  • **
  • Virus-Alfa
« Одговори #18948 на: 25 Декември 2018, 23:29:53 pm »
Alfa Giulia не е ѓезве. И е доста скапа... ако тоа ти беше поентата на муабетот :)

Не ми беше тоа поентата, дали Алфа е ѓезве или не, зборам конкретно за Џулиетта од огласот, со 1.4 ТБ Мултиаир со 170коња. Зошто мислаш дека е ѓезве ? Дека е бавна ? Дека технолошки е никаква ? Дека платформата и е катастрофа и управувањето за никаде ? Сето тоа не е така.

Џулиетта е многу напреден автомобил, почнувајки од платформата ( која кога беше лансирана, беше најбезбеден автомобил во својата класа ) па се до електонските помагала, како VDC со електронски Q2 диференцијал, еден од најдиректните волани во својата класа со 10.3м радиус, кој работи со два запченици, во различни модиви, различно се понаша, огромни брембо кошници напред со 4 клипа, фантастична MultiLink задница и McPherson предница, стандардно кај сите модели, управувањето кај мојата ( најслабиот модел дизел ) е како по шини, значи буквално како по шини, не зборам дека е моја, бидејки Бравото ( е тоа е ѓезве ) е кајче за Џулиетта.
Има уште многу за пишивање, но мрзе ме сега, само спомнав, зошто Џулиетта за мене не е ѓезве.

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2765
« Одговори #18949 на: 26 Декември 2018, 00:51:37 am »
Samo vo gumi i posleden servis ima 2000 evra...
Toa e... bolje deri kola, svrti i 200k, trkalaj budjet gumi, preskakaj servisi, i ete ti za 7000ki bi otisla odma.....
Ovaka problem :)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #18950 на: 26 Декември 2018, 02:10:51 am »

Не ми беше тоа поентата, дали Алфа е ѓезве или не, зборам конкретно за Џулиетта од огласот, со 1.4 ТБ Мултиаир со 170коња. Зошто мислаш дека е ѓезве ? Дека е бавна ? Дека технолошки е никаква ? Дека платформата и е катастрофа и управувањето за никаде ? Сето тоа не е така.

Џулиетта е многу напреден автомобил, почнувајки од платформата ( која кога беше лансирана, беше најбезбеден автомобил во својата класа ) па се до електонските помагала, како VDC со електронски Q2 диференцијал, еден од најдиректните волани во својата класа со 10.3м радиус, кој работи со два запченици, во различни модиви, различно се понаша, огромни брембо кошници напред со 4 клипа, фантастична MultiLink задница и McPherson предница, стандардно кај сите модели, управувањето кај мојата ( најслабиот модел дизел ) е како по шини, значи буквално како по шини, не зборам дека е моја, бидејки Бравото ( е тоа е ѓезве ) е кајче за Џулиетта.
Има уште многу за пишивање, но мрзе ме сега, само спомнав, зошто Џулиетта за мене не е ѓезве.
Не реков ништо лошо друже за колата нема потреба да ми објаснуваш, знам дека е одлично возило.  Би ја одбрал алфава пред било кој голф или астра или фокус.Зошто е баш таква класа на кола.  Ама кола авион за мене представува - седмак, ауди а8, мерцедес S класа. Таму може да се подзамислам за авион ли е кола ли е.
Алфава да ја наречеме нагалено, осиче 😁

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #18951 на: 26 Декември 2018, 08:44:01 am »
За тие пари пред 2 год. се зимаше QV со дупло помалку километри.
За ДНА не знае што збори и лаже за цените на гумите.

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1862
« Одговори #18952 на: 26 Декември 2018, 08:45:50 am »
Има една таква на форумот. Ич не му се погоди на човекот, на мајстор ја нема однесено :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
« Одговори #18953 на: 26 Декември 2018, 08:51:19 am »
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=3115004

Кола е или авион, не можам да одлучам. :D

Отсутен Borce-Fiat

• Јуниор
  • **
  • Virus-Alfa
« Одговори #18954 на: 26 Декември 2018, 17:14:44 pm »

Не реков ништо лошо друже за колата нема потреба да ми објаснуваш, знам дека е одлично возило.  Би ја одбрал алфава пред било кој голф или астра или фокус.Зошто е баш таква класа на кола.  Ама кола авион за мене представува - седмак, ауди а8, мерцедес S класа. Таму може да се подзамислам за авион ли е кола ли е.
Алфава да ја наречеме нагалено, осиче 😁

Sega te razbrav :))

Inace cenata i deskripcijata se za u smesni oglasi. Kako sto pisal vo oglasot, uste da ne natepa sto go gledame oglasot cccc.....

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #18955 на: 27 Декември 2018, 02:32:25 am »

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
« Одговори #18957 на: 30 Декември 2018, 02:10:47 am »
Znam ja kolata, se vozi niz Strumica

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1549
« Одговори #18958 на: 30 Декември 2018, 13:03:48 pm »
Сликата со таблица.....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #18959 на: 30 Декември 2018, 22:01:10 pm »
Да се знае кој е газда во Струмица 8)

Р.Ѕ. Ми се допаѓа што не е црно со црни бандажи и затемнети стакла oh wait...ок ај две од три.