Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4212290 пати)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #9525 на: 23 Март 2015, 12:56:08 pm »
Најубавата А8-ца.. Штета што го има дрвоно никакво внатре, ама се средува тоа.

Проблемот со овие е што се многу скапи за оддржување, иначе многу мерак иам на ваква.
Другарче продава иста..4.0 TDI v8 , 2004 год ако има заинтересиран

↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20141
« Одговори #9526 на: 23 Март 2015, 13:04:13 pm »
Цена?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29789
    • CARclub.mk
« Одговори #9527 на: 23 Март 2015, 14:13:06 pm »

<3

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8157
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #9528 на: 23 Март 2015, 15:21:24 pm »
Шуупраиш???

Еве си глајдам накај Немачка  8)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #9529 на: 24 Март 2015, 00:06:52 am »
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43916
  • Il Moderatore
« Одговори #9530 на: 24 Март 2015, 07:30:31 am »
Цена?
075 422 433 Кире.
А ако те праша за контакт телефон, што ќе одговориш? ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14157
« Одговори #9531 на: 24 Март 2015, 10:26:16 am »
Јас не ја сфаќам идејата за „Цена по договор“.

Значи треба да трошам време да се јавам кај некого кој нема мад... да ја пише преценетата вредност на возилото бидејќи сите ќе му го игнорираат огласот.

НИКОГАШ не сум се јавил на оглас кај што некој пишал „По договор“ или јави се ќе ти кажи.

Цена...одговара...не одговара...се знае до каде се спушта цена при договарање и тоа е тоа.

Џентлеменски договор. Вака ќе ме трие...ама знаеш има ова...ама знаеш вака...ама знаеш така...ќе изгубам 15 минути да дознаам дека цената не ми одговара.

Отсутен duffymkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 134
  • Noob
« Одговори #9532 на: 24 Март 2015, 10:35:15 am »
Jas vikam treba da se trgne taa opcija od odlasnicive.
Nemoze cena 1e ili "Po dogovor" pishi si tamu kolku ocekuvas da ja prodadesh.

Isto ne gi razbiram pishana cena nekoja preceneta i u opis "Cenata ne e fiksna ima mesto a dogovor"  znaci i sam znae deka nemoze da ja dobie taa cena ama si ja pishal, zashto nerazbiram.

Toj muabet "Cenata e 5000e ama ako ja kupush 4000e" mnogu mi e glup, za koj e taa prvata cena? Za tie sto ne se zainteresirani da kupat ?

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 444
« Одговори #9533 на: 24 Март 2015, 10:59:21 am »
Toa e ептен проста работа.Незнам што вели погоре членот 5000 ама за тебе 4000 евра по телефон.Веројатно бидејќи купувачот има убав глас уште на телефон.

Втора работа!Дојди ќе се договориме.Јас кај се наоѓаш.ОН во Струмица.Значи дека треба да оставам еден куп обврски и да одам до Струмица само за да ја дознаам цената.И таа сигурно ќе биде некоја далеку и над реалната. :(
Незнам за вас,ама јас на овие огласи по договор ги игнорирам како да не постојат.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #9534 на: 24 Март 2015, 11:01:24 am »
и јас исто... едноставно ги скокам огласите без цени.. или пишал 1 евро на пример...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 444
« Одговори #9535 на: 24 Март 2015, 11:02:00 am »
Најубавата А8-ца.. Штета што го има дрвоно никакво внатре, ама се средува тоа.

Проблемот со овие е што се многу скапи за оддржување, иначе многу мерак иам на ваква.
Другарче продава иста..4.0 TDI v8 , 2004 год ако има заинтересиран
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Да ауто ај ако може повеќе информации за аудиво колку има поминато и од каде е увезено?
И се разбира цена за истото!Ќе го барав другарот ама надвор сум од Македонија и не можам да sвонам.

Може и преку порака за овие податоци ако не сакате тука.

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #9536 на: 24 Март 2015, 11:04:26 am »
И јас сум до некаде против тоа цена по договор или "3500 е за 3000 носи ја" као, ама многу луѓе од мака пишуваат цена по договор затоа што има и обратен случај. Пример еве голф 4 1.9  TDI ако се движат околу 2700-3000 евра просек, значи има и поевтини од 2700, ама и поскапи од 3000 и некој човек, се и сменил на колата си ја одржувал, убаво изгледа, лицната, нема проблем со турбо,бош итн. и ја стави 3500. Му се јавува некој и му вика "друже за 2700, да дојдам одма да ја земам" и што сакаш повеќе. Затоа се плашат многу луѓе дека ако ја пишат цената што ја мислат нема никој да им се јави (90% сигурно) освен ептен мал процент на луѓе што знаат дека добиваат, колку што ќе платат...Е сега има и такви што ќе довлечка кола од горе, па ќе стави астрономска цена само за да мислат луѓето дека колата е боли глава, ама се на крајот се сведува на тоа колку ќе платиш, толку ќе добиеш и реална цена не постои, постои просечна цена. Голема проблематика е во прашање, така да нема да навлегувам повеќе затоа што е излишно... :)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14157
« Одговори #9537 на: 24 Март 2015, 11:20:58 am »
Да ама јас кога ќе го видам Голфот пиц пец со По Договор, ќе сфатам дека најверојатно си ненормален и ќе ми бараш 5000 евра и нема да се јавам, оти гледам Голфот дека е зачуван на слики, што не значи и во реалност итн.

Нека пише 3500 евра, тој што сака позачуван Голф ќе си ја види цената и ќе речи ако треба ќе платам повеќе ќе возам кола, тој што се ценка, по секако ќе ти се ценка и со 2500 да го пишеш Голфот така што.

Отсутен Mario_306

• Редовен
  • Пораки: 1177
  • Тоа ти е релативна работа...
« Одговори #9538 на: 24 Март 2015, 11:42:17 am »
Точно, не викам дека не си во право, ама еве 5000 евра за голф 4 е многу над просечната цена и тој што ја продава може само да се слика... За тип топ среден голф 4, се да е како што треба до кај 3800-4000 се јаде... И јас сум за тоа да си пише цена со мал простор за договор и да не иде испод, ама луѓето мислат дека ако почнат со висока цена и ја спуштат тоа може да упали кај некој, ама се дешава и да упали... Така да како што веќе кажав голема е проблематиката, а иначе за секоја кола и цена си постои купец... :)

П.С. Што направи со нубирата, го среди браникот? :)
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина :)
;D ;D ;D

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5574
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #9539 на: 24 Март 2015, 19:18:24 pm »
Toa e ептен проста работа.Незнам што вели погоре членот 5000 ама за тебе 4000 евра по телефон.Веројатно бидејќи купувачот има убав глас уште на телефон.

Втора работа!Дојди ќе се договориме.Јас кај се наоѓаш.ОН во Струмица.Значи дека треба да оставам еден куп обврски и да одам до Струмица само за да ја дознаам цената.И таа сигурно ќе биде некоја далеку и над реалната. :(
Незнам за вас,ама јас на овие огласи по договор ги игнорирам како да не постојат. ;D

Dimitrie ti prativ PP  odgovori mi te molam?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!