Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4097683 пати)

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 337
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #13710 на: 20 Декември 2016, 23:24:52 pm »
Ако е во ред даваат да се проба. Роби во Дупница секогаш дава. Е сега точно е дека е најскап или меѓунајскапите ама пак ти дава некоја сигурност дека колата е подобра од другите.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #13711 на: 21 Декември 2016, 08:25:50 am »
Јас сум немал проблем со пробување на кола во Дупница.
Ако не ти дадат да ја пробаш која е поентата тогаш да ја купиш ?
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5044
  • The Spartan General
« Одговори #13712 на: 21 Декември 2016, 09:23:28 am »
Јас сум немал проблем со пробување на кола во Дупница.
Ако не ти дадат да ја пробаш која е поентата тогаш да ја купиш ?

Точно. Ако некој сака да биде газда/трговец со коли, а нема 1000 евра да плаќа годишно за табли за тест драјв (толку чини осигурување + таблици таму за табли за тест драјв), тури му пепел.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #13713 на: 21 Декември 2016, 09:35:38 am »
Во МК најчесто може да пробаш, иако е на ризик, твој и на продавачот, но полицијата најчесто не прави проблем, има разбирање. Во Дупница криминални фаци се газди на плац, и да ти даде проба еднаш, втор пат ти нема да сакаш.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #13714 на: 21 Декември 2016, 14:30:31 pm »

Link: https://www.facebook.com/groups/KupiprodajpodrzanoodREMAKE/permalink/1339139132825110/

Цитат
registrirano 13 .07.2017
ama pod 700 evra ne go davam brat
maka mi e za golfot
pa znaci mu smenif ulje kaisi vodna pumpa gurtni otpozadi plocki letva
se mu e smeneto
nez  i jas ke zaminuvam vo stranstvo zatoa  i go prodavam bidejki nesakam ovde taka da lezi da ne raboti masinata

бензин-плин, 700евра го продава, џабе... се лошо време се погоде маме му... а кога ке дојде време да купам, ке тражам и никако нема да најдам или да излезе интересна понуда нешто како овоа...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29669
    • CARclub.mk
« Одговори #13715 на: 21 Декември 2016, 14:32:32 pm »
Интересно изглеа, ама изгледа и како да има доста работа во него.

Ај, главните визуелни работи ќе се средат за саат-два, ама другото.. Има работа тука, има.

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
« Одговори #13716 на: 21 Декември 2016, 14:36:29 pm »
на старо кола каква и да е, биди спремен од 500-1000евра да фрлеш по неа, па колку сака нека биде “коска“, така и за голфот. Има ситници јесте, ама не е толку запустен како што ги има по огласите и регистрација до јули, бензин-плин, 700бона. мислам дека вреде за парите сепак.

Отсутен howitz

• Редовен
« Одговори #13717 на: 21 Декември 2016, 14:39:07 pm »
Не мора да значи, зависи што човек си у душа и во каква состојба сакаш да ти биде колата.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43718
  • Il Moderatore
« Одговори #13718 на: 21 Декември 2016, 14:48:09 pm »
Мене од сликине ми изглеа на опасен скаперник голфон. Ако го испескариш, ветојатно ќе се дезинтегрира.....
Ако така изгледа на слики (десно копче на сликата вју пикчр за поголеми), тогаш во живо сигурно е бетЕр.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #13719 на: 21 Декември 2016, 14:59:17 pm »
Портокалово со розево, комбинација врв! Радио станицана претпоставувам од такси е освен ако не е џандраски голфов. Има и carbon fiber под радиото!
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #13720 на: 21 Декември 2016, 15:32:17 pm »
Јас за 1000 евра имам продадено стара кола, скоро во музејска состојба. Жал ми е и ден денес. Голфов се знае колку вреди, 50% повеќе отколку во отпад.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13932
« Одговори #13721 на: 21 Декември 2016, 16:44:11 pm »
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2300469 Ford Scorpio 2.0 DOHC Оваа е поинтересна понуда од Голфот.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
« Одговори #13722 на: 21 Декември 2016, 19:05:02 pm »
Прв пат слушам дека не давале во Бугарија на плац да ги провозиш, како би ја донел ондак до Скопје ?
Можно е да се дезинформации мада зависи и до плацот.

А ако мислиш дека ќе земеш неизвозен бензин во споредба со извозен дизел се лажеш. :)

Плус 2.0 дизел моделот со 90 коња нема двомасен замаец и ќе тера два пати повеќе од било кој бензинец.

А електрониката е тамба ламба, на сите пежовци.

На другар пежо 307 2.0 хди со 90 коња, два пати во рок од 1 година му рикна турбина, плус сите дизни му беа дефектни. А да и потрошувачка имаше константна меѓу 8 и 11 литри нафта во град. Исто така и многу му беше тромаво, сега има Астра 1.7 цдти, светлосни години е побрза и постартна од тоа пежо.

Отсутен stef_stef

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
« Одговори #13723 на: 21 Декември 2016, 19:57:22 pm »
Прв пат слушам дека не давале во Бугарија на плац да ги провозиш, како би ја донел ондак до Скопје ?
Можно е да се дезинформации мада зависи и до плацот.

А ако мислиш дека ќе земеш неизвозен бензин во споредба со извозен дизел се лажеш. :)

Плус 2.0 дизел моделот со 90 коња нема двомасен замаец и ќе тера два пати повеќе од било кој бензинец.

А електрониката е тамба ламба, на сите пежовци.

На другар пежо 307 2.0 хди со 90 коња, два пати во рок од 1 година му рикна турбина, плус сите дизни му беа дефектни. А да и потрошувачка имаше константна меѓу 8 и 11 литри нафта во град. Исто така и многу му беше тромаво, сега има Астра 1.7 цдти, светлосни години е побрза и постартна од тоа пежо.

Па тоа што другар ти купил којзнае што, а сега купил нова кола со мотор во подобра состојба, не значи дека моторот не го бива. Напротив...

Отсутен howitz

• Редовен
« Одговори #13724 на: 22 Декември 2016, 08:23:17 am »
Така де, господ знае колку светлосни години поминало тоа пежо и колку било одржувано.
Ако 2 пати му рикнала турбината во година дена тоа значи 2 работи, или лошо уље става или ја има репарирано кај надри мајстори првиот пат.
Инаку тој мотор е еден од најиздржливите и поузданите ако се грижиш за него.