^ Којзнае шо си користел ти

Не бе, немаш гајле со ова гарантирам.
Го расчепкав денес едно пола саат Ноте 4 и вака на кратко не ми остави многу позитивен впечаток но не ми остави ни негативен. Онака лајт. Морам да признаам дека изработката е доста солидна и дека подобар Самсунг телефон во моментов нема, помалку лагува за разлика од С5 но, лагот си е присутен по дифолт кај Самсунг, значи тоа многу ме нервира. 6 пати ми сецна на хоум скрин при нормално работење, 2 пати во сетингс, исто неколку пати во мултитаск, а замисли да го оптеретиш. Можда дека навикнат на ванила, за мене тоа е недопустливо, ќе се нервирам и ќе пцујам секогаш коа ќе ми сецне. Камерата е одлична, екранот е врв нема што, боите и се тоа. Има еден куп самсунг срања у него... Едина едина главна забелешка ми е тачвизот, тоа е она кое најмногу ми смета. Не знам со Нова лаунчер како ќе биде, сигурно ќе е подобро ама ипак... Мапи кога отворив значи тој лаг што го видов боље да не го видов, можда не е апдејтирана апликацијата не знам ама ужас беше, како на мув баланс хуавеи. Инаку со снапдрагон беше овој. Големината е прифатлива, да голем е ама чим можам со една рака да го ракувам значи сепак можам да користам толкав телефон

Исто така на кратко го чепнав и ајфон 6 плус, огромно нешто значи, ако Нексус 6 е подебел од тој онда ќе ми треба дозвола за поседување оружје

Во моментов размислувам дали да го земам додека стигне Нексус 6, така да опасни дилеми ми се дешаваат

И да, ако биде ќе биде црниот дефинитивно.