Автор Тема: Windows Phone  (Прочитано 81491 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Одг: Windows Phone
« Одговори #120 на: 06 Септември 2013, 12:42:38 pm »
Дечки, ај да идеме да се утепаме у некоја кафана...Од јадење и пиење...Не не бива за на форум :D :D :D

Ја уште ја мислам рибата на скара што онак индиректно ја воведе у муабет синоќа у ситни саати...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #121 на: 06 Септември 2013, 12:44:08 pm »
Онаа од таверната на жар? ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #122 на: 10 Септември 2013, 00:24:10 am »
Дечки, ај да идеме да се утепаме у некоја кафана...Од јадење и пиење...Не не бива за на форум :D :D :D

Ја уште ја мислам рибата на скара што онак индиректно ја воведе у муабет синоќа у ситни саати...

е видиш, јас вчера у пракса ја видов таа риба... вкусна беше нек си е*е матер еј...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #123 на: 15 Октомври 2013, 12:44:45 pm »
Дали некој има некакво искуство со Nokia Lumia 900?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #124 на: 15 Октомври 2013, 13:12:57 pm »
Ти треба нешто конеретно?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #125 на: 15 Октомври 2013, 13:16:27 pm »
Паааа... Дали го бива, не го бива, лесен ли е за кохабитација Виндоусот итн итн...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #126 на: 15 Октомври 2013, 13:19:50 pm »
Bamovsk има таков ми се чини, со Windows 7.8,  може да ти раксаже што те занима. Би требало да види, па да каже......

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
« Одговори #127 на: 15 Октомври 2013, 18:40:15 pm »
Windows Phone e prava stvar !!!  ;D

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #128 на: 15 Октомври 2013, 19:01:48 pm »
да не сака некој да му шитнам лумиа 920 :D

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3999
« Одговори #129 на: 15 Октомври 2013, 19:06:10 pm »

Понуди ја, ќе најдеме кој сака.

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #130 на: 15 Октомври 2013, 19:06:52 pm »

Имам, со мене ја носам скоро 2 години.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #131 на: 15 Октомври 2013, 19:11:00 pm »

Колку би ја дал? Сакаш замена за HTC Windows Phone 8s?

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #132 на: 15 Октомври 2013, 20:09:56 pm »

Ај ако не ти е мука, мавни една сумаризација, било тука, било у ПП.

Отсутен Apostolski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 90
« Одговори #133 на: 15 Октомври 2013, 21:11:36 pm »
нејкам замена ја купив ама не е за мои потреби,а и ја мала рука иам некако голем мие екранот, според мене 4 инчи за мене се перфектни, нема многу за чачкање ама тие нокиа апликациите ме двоумат мн се јаки,а и телефонот во глобала е мн јако изработен и екранот е топ и ништо не сецка ама не е тоа тоа, на пролет коа ке искоичи 8.1 за телефоните ке биде мн јак у глобала сите виндоус тел со ке го добијат 8.1, е сеа ја давам 300 евра, стакло е сочувана како нова буквално со маска. ако има некој бујрум најфтино на пазарот :) а да плус иам инсталирано ГДР3 т.е вчера излезе и има неколку нови апдејти добри

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #134 на: 15 Октомври 2013, 21:16:43 pm »

Ај ако не ти е мука, мавни една сумаризација, било тука, било у ПП.

Одлично склопен уред во изведба. Одличен екран и целокупниот филинг за квалитет. После 2 години и нешто тора, батеријата олабави како и кај секој смартфон кој е 24ч на 3G и со доста редовно запален екран. Во моментов чека да му сменам нова, стигната само да се нафатам да го отворам.

Она што нема да ти се допаѓа е просперитетот на платформата. Иако во моментов има колку толку апликации употребливи, се помалку ќе ги има. Nokia го држи во кондиција со совои апликации кои ги нема за други модели. Nokia Drive, како најдобрата варијанта за бесплатно и кеширано навигирање во поголемиот дел на светски признатите земји во ОН го прави примамлив за „непродавање“ ако немаш намера пак да земеш Nokia во понова генерација.

Генерално уредот е со топ квалитет, ако не ти смета Windows Phone 7.8 што застарува побрзо од вообичаено и ако не ти смета што е Windows Phone воопшто. Јас лично ќе се држам до платфомата веројатно уште една година нема да го сменам со 8 бидејки сега ми ги покрива сите вообичаени деловни и социјални активности  (освен форумов што не го следам на него, ама тоа не го гледам како негативна особина, напротив).

Камерата е сосема доволна за да не осеќам потреба да носам дополнителен апарат во категирја „point&shoot" иако мислам дека имало и подобри што сум ги сретнал во класата.

Не знам друго дали нешто што би ти помогнало ..слободно фрли листа прашања. Е да, да не заборавам skype заборави ептен од зорт некоја порака само ако сакаш да читнеш, Viber клацка, не сум го тестирал доволно да кажам дека е совршено.