Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
drzavata go izgubi sporot so grcite i bese obvrzana od niv (rafinerijata) da mora da kupuva i plaka penali ... proguglajte ke se najde na net ov podatoci...
До каде се светските резерви на нафта?90ти повеќе се зборуваше дека ќе бидат исцрпени отколку сега.
Сега имаме веќе електрични возила, who gives a fuck about oil.
Цитат: Tischläufer на 07 Март 2020, 11:05:23 amСега имаме веќе електрични возила, who gives a fuck about oil.Каде го полниш твоето?
Цитат: zeroSignal на 07 Март 2020, 12:38:39 pmЦитат: Tischläufer на 07 Март 2020, 11:05:23 amСега имаме веќе електрични возила, who gives a fuck about oil.Каде го полниш твоето?Ја неам, ама планирам да ијам. Ќе го полнам дома, у двор.
Цитат: Tischläufer на 07 Март 2020, 16:59:06 pmЦитат: zeroSignal на 07 Март 2020, 12:38:39 pmЦитат: Tischläufer на 07 Март 2020, 11:05:23 amСега имаме веќе електрични возила, who gives a fuck about oil.Каде го полниш твоето?Ја неам, ама планирам да ијам. Ќе го полнам дома, у двор.А двор имаш?
Jas imam i dvor i stek imam vo dvorot (pod tarasa od nadvor) uste elektricna kola mi fali... Da mi kupi nekoj fico na struja 😀Poeftino e elektricna kola ili dvor? 🤔
Колапс