Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: deanMKD на 11 Јули 2012, 14:50:34 pmА со оглед на денешново фиктивно намалување на цената на нафтата на светска берза..? Менува нешти или..? јбг не ме бива економија. treba da ucis ekonomija hehe denesnovo namaluvanje e od nad 100 dolari kolku sto se dvizese denovive na 98 dolari deneska pred dve nedeli koga poeftini kaj nas cenata na naftata bese 91.8 dolari sto znaci 98 dolari e 7% od 91.8 i sega smetaj 75 denari super95 + ovie 7% povise dobivas 80 denari toa se 5 denari poskapo ke vidite ke praime muabet vo ponedelnik
А со оглед на денешново фиктивно намалување на цената на нафтата на светска берза..? Менува нешти или..? јбг не ме бива економија.
Цитат: passanger на 11 Јули 2012, 17:44:40 pmЦитат: deanMKD на 11 Јули 2012, 14:50:34 pmА со оглед на денешново фиктивно намалување на цената на нафтата на светска берза..? Менува нешти или..? јбг не ме бива економија. treba da ucis ekonomija hehe denesnovo namaluvanje e od nad 100 dolari kolku sto se dvizese denovive na 98 dolari deneska pred dve nedeli koga poeftini kaj nas cenata na naftata bese 91.8 dolari sto znaci 98 dolari e 7% od 91.8 i sega smetaj 75 denari super95 + ovie 7% povise dobivas 80 denari toa se 5 denari poskapo ke vidite ke praime muabet vo ponedelnik bravo bratko ke te bide so ova ekonomijava kazuvaj sea ponavreme sto ke bide za 14 dena
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Толку беше од ефтиниов бензин, таман на одмор кога треба да одам. Сега полека ќе си ја дигаат „психолошката граница“ и до декември на 110 ќе дојде литар.