^ Менувај го.Јас на мерцедесот истата мака ја имав пред месец дена го сменив и се подобри потрошувачката, како и греењто на ова време
А за темп. мене денес и после 15км возење до работа (на отворен пат додуша 80-90кмх) не крена над 70 степени.
Ќе биде после викеднов, за водици сум во викендица па коа ќе се вратам ќе средам....
Патем од кај го зема тоа го*ното шо ебава, и шо цена има ако знаеш за 220цди 136коња(ако значат коњите)
Pa i od Vlae do Centar e otvoren pat, ali cim i so trgni zastani ne zagreva definitivno ima problem.
Bas pred nekoj den gledam i se smeam, mece C klasa, spusteno, bandasi, zatemneti prozori a na maskata sibnal karton..
Ахахахахах ако видиш викендов сребрена е класа исто така со картон, во околина гари-лазарополе-маврово, ск656ус таблички, знај дека ќе сум јас и не се смеј
Ја мука си мучам уште лани есента(2013та) со термостатот, али сеа ќе му еам маме, ми ск*рчи веќе, искачам навечер со миче, таа неќе да скида гаче пошто имеТ снемано греење, џабе горивото до Водно за романтики