Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Organiziraj si sam so booking.com i wizzair.com, pa vidi malku svet i nadvor od balkanov. Pozdrav
Za smeshki praenje ste no.1. Zatoa zalna ni e drzavava.
Може да забраниме latinica на форум ?
zasto/?
Цитат: howitz на 06 Февруари 2018, 10:25:11 amzasto/?zasto imam mnogu clenovi vo stranstvo i nemaat instalirano mk prodrska, a imame temi kade sto treba zolcna diskusija i ke nemozat da ucestvuvaat, a mnogu imaat da kazat.
Не
Дечки извинете вака оф топик малце...Веќе има во агенциите early booking за Грчка, па додека сте на форум не е лошо да си видите аранжмани со време, поефтино е ако уплатите сега.Има за 8 Септември (Денот на осамостојувањето на БЈРМ) ефтини аранжманчиња за на краците, таман ќе си спиоиме викендче со празничето.Уплатете си сите исто како лани, ќе јадеме лајна на форум од плажа од мобилен колку нечинат грците.Знам дека сте патриоти и се тоа, и јас сум, ама годинава незнам дали да идам во Грција или да идам во Албанија или Бугарија. Дека патриотизам ме пука и стварно незнам каде да одам.У Охрид не идам скупо е, тоа е за богати.