Автор Тема: Што ве насмеа денес  (Прочитано 2543556 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Одг: Што ве насмеа денес
« Одговори #8055 на: 06 Февруари 2018, 09:20:02 am »
Prostitucija zeznata rabota e ... Pak ke kazam, sekoj so makata
p.s. malku vi e izgleda sto vi gi grebat kolite, ve tretiraat beter od afrikanci, vi gi zemaat parite i vie sakate uste ... u pm, ne bi sakal da sum na vase mesto nikogas. Mn zeznat mindset
uste ednas - https://off.net.mk/lokalno/razno/lerin-da-ni-pokazhe-kako-se-chuva-makedonija
« Последно менување: 06 Февруари 2018, 09:27:50 am Inter1 »

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7400
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #8056 на: 06 Февруари 2018, 09:22:52 am »
Зошто би се претставувал како нешто друго таму, кога сум Македонец? Негов проблем, негова работа.
Да не ти плука во гирото, оти не знајш шо патриот ќе ти го сервира.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #8057 на: 06 Февруари 2018, 09:24:20 am »
Лелеле што читам. Празни и продадени души

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
                   RRETH JETËS NË MAQEDONI!!!

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5261
  • The Spartan General
« Одговори #8058 на: 06 Февруари 2018, 09:30:40 am »

Зошто би дискутирал национална политика, потекло, и слични работи со човек од кој ќе сакам да купам гиро? Ако сакам да купам гиро, ќе купам гиро, нема да изигрувам дипломат. Ако не може да се разбереме поради јазична бариера, јас ќе останам гладен, тој ќе остане без еден муштерија.

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4222
« Одговори #8059 на: 06 Февруари 2018, 09:33:57 am »
не не, тамам работа, мк ќе лепи...

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #8060 на: 06 Февруари 2018, 09:35:44 am »
Ako te prasa.
Neka pluka vo giroto, vo suratot neka ne mi plUka.
P.s. Ete tolku e nivnoto nivo na svest, da ti pluka vo giroto.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3356
« Одговори #8061 на: 06 Февруари 2018, 09:36:21 am »
Могат ли всички приятели от тук, които имат български паспорт, да вдигнат ръка?
Нашата страна има много хубаво име. Македония. Не бива да го променяме.
Всички хора, които са на път да променят името и идентичността, са продали души.
Не бива да се отказваме.

Ние, които разполагаме с български паспорти, имаме основание да се борим за тази страна. Македония. Ами ако искаме да бягаме в Западна Европа, не означава, че ще дадем това име толкова лесно.

Ще се смеят на мен тук в Копенхаген, ако кажа, че държавата е променила името ми и съм дошъл с български паспорт, за да печеля пари в Дания.

Едно име, една нация. Два паспорта. Да живее Македония.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6406
« Одговори #8062 на: 06 Февруари 2018, 09:38:09 am »
Alo be @godofspeed  mladicu :-) citas li sto imam pisam ili ne? Poso ocigledno edino ti ne si razbral eve da ti kazam deka pisanoto e ironija i cinizam. Niti sum bil kaj juzniot trosed nekogas niti ke odam!!! Bravo za pra pra dedoti. Moj dedo e so dva medali na hrabrost od 2 SV i isto za Mkd se borel za sto posle e politicki osuden. Ajde pozdrav i drug pat malce od kontekstot na pisanoto sfati malku sto i kako e pisano :-) 

Не само јас има и други што не ја разбраа пораката.Следен пат потенцирај дека е со иронија и цинизам.Инаку секоја чест и за твоите предци што се залагале за ова парче земја.Јас лично се гордеам а и кажав ако недајбоже дојде до повторно да се застане на браникот на ова татковина тука сум.
мора некој и овој да го мења  ;D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
На толку поколенија незнам како стојат уште  на 4 тркала тие колите грчки :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #8063 на: 06 Февруари 2018, 09:38:58 am »
мора некој и овој да го мења  ;D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ова е дека е без пасош, и да сака не може преку браникот ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер
« Одговори #8064 на: 06 Февруари 2018, 09:41:08 am »

Зошто би дискутирал национална политика, потекло, и слични работи со човек од кој ќе сакам да купам гиро? Ако сакам да купам гиро, ќе купам гиро, нема да изигрувам дипломат. Ако не може да се разбереме поради јазична бариера, јас ќе останам гладен, тој ќе остане без еден муштерија.

Слично како кога одиш во Скопје и влагаш во Хубо и ја прашуваш таа дали е за СДС. Ако ти одговара одговорот продолжуваш со купување во Хубо лак за дрво, во спротивно се расправаш со таа на каса.

Исто и во Ахноч, прво прашуваш дали се за Барса. Ако ти одговара одговорот купуваш графичка, во спротивно се расправаш и плукаш по лаптопите.

Во Силбо потполно исто, прво прашуваш дали се за Ферари, ако е се океј пеки. Ако не мамицата во ѓеврек.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5261
  • The Spartan General
« Одговори #8065 на: 06 Февруари 2018, 09:46:33 am »
Ова е дека е без пасош, и да сака не може преку браникот ;D

И Латас е без пасош, па некни го видов како излегува од аеродромот во Келн, со одземен пасош. :-)

Јас пак ќе си прашам, зошто би дискутирал кој сум и од каде сум со некојси продавач на гиро? Зошто би споделувал доброволно информации за мене на некојси странец во туѓа држава? Едно од нештата што ги научив на потешкиот начин од одење по најразлични држави. Ќути си и не маркирај територја како мачор/куче со трубење кој си, што си, и од каде си. Ќути си, и ако некој кој што треба да ги знае тие работи за тебе, се властите/хотелот и евентуално твојот работодавец.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #8066 на: 06 Февруари 2018, 09:47:03 am »
Za smeshki praenje ste no.1. Zatoa zalna ni e drzavava.
Koj bil na branik ili ne bil se vide niz godinive osobeno 2001.
Koj izvrsil kriminal ako se dokaze treba da se osudi i toa nema vrska so juzniot trosed niti so pasos niti so nishto.
Nemam protiv nikoj da dojde vo Mkd, poso ovde nikoj ne se izzivuva so drug i nikoj nema da mu plukne vo sarmata ili sarskata na nekoj ako rece deka e od grcija, laponija, tadzikistan.
Ama jas moi pari da davam, za nekoj da se izzivuva so mene, da mi lepe oznaki, da se plasam dali ke mi ja iskrtaat ili iskrsat kolata, da lazam deka sum od Srbija za nekoj da ne mi napravi neshto, pri dostostoinstvo, wizzair i cel svet na raspolaganje, fala mnogu :D
Mene ne mi e lesno, ama ne vi e lesno ni vas ... 

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #8067 на: 06 Февруари 2018, 09:52:23 am »
nema ti da odis i da mu recis Zdravo jas sum od mk i sakam giro, nego toj kje te prasa. t.e. kasierkata od vero kje ti reci ti ne si za barsa, zatebe poskapo kje odi ova. Ne si ti diskriminatorot, ti si diskriminiran....

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3356
« Одговори #8068 на: 06 Февруари 2018, 10:01:05 am »
Дечки извинете вака оф топик малце...

Веќе има во агенциите early booking за Грчка, па додека сте на форум не е лошо да си видите аранжмани со време, поефтино е ако уплатите сега.

Има за 8 Септември (Денот на осамостојувањето на БЈРМ) ефтини аранжманчиња за на краците, таман ќе си спиоиме викендче со празничето.

Уплатете си сите исто како лани, ќе јадеме лајна на форум од плажа од мобилен колку нечинат грците.

Знам дека сте патриоти и се тоа, и јас сум, ама годинава незнам дали да идам во Грција или да идам во Албанија или Бугарија. Дека патриотизам ме пука и стварно незнам каде да одам.

У Охрид не идам скупо е, тоа е за богати.

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #8069 на: 06 Февруари 2018, 10:02:57 am »
Organiziraj si sam so booking.com i wizzair.com, pa vidi malku svet i nadvor od balkanov. Pozdrav