Веле според мене ништо не и фали на колата,и би ја возел да ја имам,како што си ги возам овие што ги имам..
Абе куоре166,те молам задржи се на алфа вс евритинг елс,пошто подалеку од својот нос не гледате неколку алфаши,секоја чест на исклучоци..
Јас тука не спомнав ништо за Алфа. Само го посочив убаво ,преку ваши постови, двојниот стандард на согледување на работите.
Не се вади,се виде дека незнаеш што значи Summum ниво на опременост.
Другар јас од ништо не се вадам,нит па имам намера тебе да ти објаснувам дали нешто знам или незнам,ти го вмеша голфот во оваа дискусија,никој друг,башка извини,ама искрено ме заболе кур дали и зошто ти би земал волво пред голф,пошто од такви како тебе секоја дискусија на форумов е трошење време а уште повеќе трошење нерви,затоа што во секоја тема се спомнува нешто што нема никаква врска со таа тема..
Eдонос,ај смири се малце,не како млад мајмун да скокаш за глупости, слободно можеш да не ги читаш моите постови,и чувај си го речников за кај тебе дома, или евентуално за расправии со судите по теренот. Фала на убавите зборови.
-Прво не ти се веруваше дека постои тој голф,па беше дрзок, упорен и јак да ме тераш да ти докажувам,а ич не ми беше тешко да побарам мислејќи дека ќе ја сватиш поентата на целиот муабет,дека не ми е целта споредба на двата модели конкретно,туку фаворизирањето(АКО 33000е е многу за ова Волво,и тоа како е многу за било кој Голф)
-Па потоа се фати за опремата,очигледно незнаејќи дека и Волвото има врвно ниво на опременост само со послаб мотор.
-И откако и тоа ти го кажав, ти паднаа сите претходни постови во вода,па немајќи аргументи се сврте директно со муабетот према мене,а не према предметите околу кои зборуваме,со старата добра фора-Алфисти,иако А немав кажано од Алфа. Малце детски,да неречам-недораснато.